Lucia Lauková Krimi

Tragédia na R1: Pri dopravnej nehode vyhasol život dievčatka (†14)

K obrovskej tragédii došlo na diaľnici R1. Dopravná nehoda si vyžiadala život 14-ročného dievčatka.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia na R1: Pri dopravnej nehode vyhasol život dievčatka (†14)
Zdroj: TASR

Ako nás informovala Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre, na R1 došlo k dopravnej nehode, pri ktorej vyhasol ľudský život. „Cesta autom sa pre rodinu z Bardejova skončila tragicky,“ povedala Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

„K tragickej dopravnej nehode došlo 15. augusta o 13.15 hodine na diaľnici R1 v smere z Nitry na Bratislavu. Vodič osobného motorového vozidla Škoda Fábia z doposiaľ nezistených príčin narazil do stredových zvodidiel odkiaľ bolo vozidlo odhodené do priekopy,“ opisuje udalosti Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

„Dôsledkom nárazu z auta vypadla 14-ročná spolujazdkyňa sediaca na zadnom sedadle, ktorá na následky zranení na mieste zomrela. Otec, ktorý bol vodič a matka dievčaťa sa zranili ľahko,“ uviedla Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Podľa slov policajnej hovorkyne bola u vodiča bola vykonaná dychová skúška na alkohol s negatívnym výsledkom. „Presná príčina tejto tragickej dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania,“ dodala Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM