Lucia Lauková Kultúra

Toto si nenechajte ujsť! Súťaž vo varení gulášu s ohňostrojom a so špeciálnymi hosťami

Blíži sa podujatie, ktoré by ste si určite nemali nechať ujsť. Na programe je súťaž vo varení gulášu ale aj koncert či návšteva vzácnych hostí.

Ilustračný obrázok k článku Toto si nenechajte ujsť! Súťaž vo varení gulášu s ohňostrojom a so špeciálnymi hosťami
Zdroj: TASR

Siedmy ročník súťaže vo varení Svätourbanského gulášu bude hostiť špeciálne osobnosti. Podujatie sa uskutoční 28. mája v lokalite Pod ráňou, Červenica, Srnkovské“ – pod Špecializovanou nemocnicou sv. Svorada Zobor (liečebným ústavom) so začiatkom o 10.00 hodine. Organizátormi podujatia sú Mesto Nitra, Výbor mestskej časti a Vinohradnícky spolok Dražovce

Tento rok však bude guláš s ešte lepšou príchuťou. Pozvanie organizátorov prijali aj naše najväčšie hviezdy. „V poobedných hodinách príchod Nitrianskych Majstrov SR v ľadovom hokeji,“ uvádzajú organizátori.

Okrem hokejistov a výborného gulášu sa môžete tešiť na hudobné vystúpenie Paľa Drapáka. Nebude chýbať požehnanie viníc a samozrejme oslavovať budú aj tí najmenší, ktorým sa blíži Medzinárodný deň detí. Po vyhodnotení súťaže vo večerných hodinách rozžiari oblohu ohňostroj. Zahriať sa môžete pri vatre, ale aj tancom na diskotéke.

Program:

  • 10:00 hod. zraz „guláš majstrov”
  • 14:00 hod. požehnanie viníc
  • 14:30 hod. MDD
  • 15:00 hod. hudobné vystúpenie Paľa Drapáka
  • 16:00 hod. vyhodnotenie gulášov
  • 20:00 hod. vatra, ohňostroj, disco

Vstupné 2 €

Ako informujú organizátori o občerstvenie a zábavu bude postarané. Počas celého dňa budú prebiehať súťaže pre dospelých aj deti.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM