Rastislav Búgel Futbal

TOTO je zloženie západnej skupiny v Doxxbet lige: FC Nitra aj proti slovenskému zázraku z Borčíc!

Ďalší futbalový ročník Doxxbet ligy je tu. Pozrite sa, aké tímy má Nitra v skupine Západ. Pod Zoborom sa predstaví aj slovenský „zázrak“ z malej dedinky.

Ilustračný obrázok k článku TOTO je zloženie západnej skupiny v Doxxbet lige: FC Nitra aj proti slovenskému zázraku z Borčíc!
Foto: Rastislav Búgel

Futbalisti spod Zobora už v sobotu 1.augusta odštartujú svoj druhý ročník v Doxxbet lige. Pozreli sme sa, ako sa zmenilo zloženie skupiny Západ, v ktorej FC Nitra pôsobí. V skupine Západ odohrá súťažný ročník 12 tímov, rovnako je tomu aj v skupine Východ.

V našej skupine sa tento rok nepredstaví trojica tímov. Jedná sa o Skalicu, ktorá už bojuje v najvyššej súťaži, Šamorín, ktorý vypadol do tretej najvyššej súťaže a Dubnica nad Váhom, ktorej futbalisti sa predstavia rovnako v III.lige.

Túto trojicu však zastúpia zaujímavé kluby. Podobný osud ako pred dvoma rokmi Nitru v nedávno skončenej sezóne postihol Duklu Banská Bystrica, ktorá vypadla z najvyššej súťaže. Z o triedu nižšej ligy sa k nám prebojovala Dunajská Lužná a tretím tímom je slovenský zázrak z obce Borčice.

Práve Borčice vyvolali svojim postupom do druhej najvyššej futbalovej súťaže poriadny rozruch. Len pred dvoma sezónami klub pôsobil v štvrtej najvyššej súťaži, v premiére v tretej lige dokázal postúpiť do Doxxbet ligy. Jedná sa o dedinku s približne 500 obyvateľmi v okrese Ilava v Trenčianskom kra­ji.

2015/2016

  1. FC Nitra
  2. ŠKF Sereď
  3. AFC Nové Mesto nad Váhom
  4. TJ ISKRA Borčice
  5. MŠK Žilina
  6. ŠK Slovan Bratislava futbal
  7. FK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa0
  8. OFK Dunajská Lužná
  9. FK Dukla Banská Bystrica
  10. FC Spartak Trnava
  11. FK Slovan Duslo Šaľa
  12. ŠK Senec

Čítajte tiež:

Futbalistov čaká ostrý štart už v sobotu: TOTO je súpiska FC Nitra

Futbalový kolotoč sa rozbieha: Nitra doma so Sencom, TOTO je vzájomná bilancia

FC Nitra v novej sezóne: TOTO sú ceny vstupeniek a permanentiek na domáce zápasy!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM