Lucia Lauková Správy

TOP aprílové podujatia: Tešiť sa môžete na obľúbenú GARDENIU aj svadobnú výstavu

Čo sa bude diať v apríli v meste pod Zoborom? Kapely pripravujú spomienkový koncert na zosnulého hudobníka a do Nitry príde aj česká legendárna speváčka.

Ilustračný obrázok k článku TOP aprílové podujatia: Tešiť sa môžete na obľúbenú GARDENIU aj svadobnú výstavu
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Na nitrianskej svadbe

6. apríla od 10.00 do 16.30, v Synagóge

Svadobná výstava je zameraná na lokálnych výrobcov a dodávateľov všetkého potrebného pre vysnívanú svadbu. Sprevádzaná bude živou hudbou, ukážkami svadobných tancov a zakončená tradičným čepčením nevesty. Vstupné 3 eurá.

Koncert pre Sancheza

6. apríla od 18.00, Nová pekáreň

V Nitre organizujú spomienkový koncert na hudobníka Sancheza. Do hudobného neba odišiel nečakane, začiatkom februára. Mal 49 rokov. Spoločný koncert organizuje kapela Bijouterrier. Okrem nej na akcii vystúpia aj ďalšie kapely, ku ktorým mal Sanchez blízko a hudobne spolupracovali – DESMOD, ZOČI VOČI a aj jeho ex-skupina BORRA. Vstupné 15 eur.

Prečítajte si tiež

QUEEN – SYMPHONIC TRIBUTE SHOW

8. apríla od 19.00, PKO Nitra

Fanúšikovia piesní kapely Queen si prídu na svoje. Do Nitry príde v apríli Queen – Symphonic Tribute Show. Frontmanom je český spevák Ladislav Korbel, finalista „The Voice CZ“, ktorý a postará o nezabudnuteľnú interpretáciu Freddieho. Symfonický orchester vytvorí veľkolepý hudobný sprievod a umocní emócie. Vstupné 39, 49, 59 a 69 eur.

MIRAI sLOVEnsko Tour 2024

12. apríla od 19.00, PKO Nitra

Svojich slovenských fanúšikov poteší aj populárna česká kapela Mirai. Do Nitry prichádza s novým repertoárom. Vstupné 23 – 26 eur.

PRAGUE CELLO QUARTET

17. apríla o 19.00, PKO Nitra

O ďalší hudobný zážitok sa postará jedinečné violoncellové zoskupenie štyroch profesionálnych hudobníkov. Vypočuť si budete môcť najznámejšie klasické skladby, ale tiež filmové melódie a jazzové, rockové alebo popové hity. Vstupné 25, 29 a 32 eur.

Nábytok a Bývanie + GARDENIA

od 24. do 28. apríla, Agrokomplex

Nitriansky Agrokomplex čoskoro opäť zaplnia vystavovatelia. Tešiť sa môžete na veľtrh nábytku i obľúbenú výstavu pre záhradkárov.

Helena 60 let na scéně

26. apríla o 19.00, PKO Nitra

Helena Vondráčková a jej sprievodná kapela Charlie Band zavíta v rámci turné „HELENA 60 let na scéně“ aj do Nitry. Ako exkluzívny hosť sa predstaví Tomáš Slavíček – tanečník, choreograf a predovšetkým niekoľkonásobný majster sveta v stepe. S Helenou Vondráčkovou spolupracuje od roku 2009. Vstupné 38, 45 a 50 eur.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM