Webnoviny - Iné športy

Tomáš KID Kovács si pred piatkovým duelom v Nitre verí

Slovenský profesionálny boxer Tomáš "Kid" Kovács pred piatkovým zápasom o titul európskeho šampióna WBO v poloťažkej váhe v Nitre nepochybuje o svojej šanci na triumf nad Hamzom Wanderom z Ugandy.

(WEBNOVINY) – Slovenský profesionálny boxer Tomáš „Kid“ Kovács pred piatkovým zápasom o titul európskeho šampióna WBO v poloťažkej váhe v Nitre nepochybuje o svojej šanci na triumf nad Hamzom Wanderom z Ugandy.

„To je úplne normálna vec. Ak by som si neveril, nevstúpil by som do ringu. Vždy idem do zápasu s tým, že chcem vyhrať a urobím pre to maximum. Myslím si, že som pripravený,“ skonštatoval Tomáš „Kid“ Kováč po stredajšom verejnom tréningu oboch pästiarov, ktorý sa uskutočnil v zábavno-obchodnom centre MAX na Chrenovskej ulici, a dodal: „Každý, kto boxuje, robí aj chyby – bez tých nie je nik. Musíme teda s mojím tímom pracovať na tom, aby sme slabiny súpera čo najrýchlejšie odhalili a potom ich aj využili.“

Duel sa bude konať 25. februára večer v Mestskej športovej hale v Nitre v rámci podujatia „Galavečer boxu – európsky šampión WBO“. Vo štvrtok o 11.00 h je na programe TB v priestoroch Hotela Evis na Ďurkovej ulici 11 v Nitre. Na tlačovej besede sa zúčastnia všetci aktéri piatkového súboja vrátane supervízora WBO Dennisa Gilmartina a zástupcu mesta Nitra.

Foto: autor

tomas kid
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM