Rastislav Búgel Kultúra

To už kde sme? Nitrianska kapela BORRA sa spojila s Rytmausom!

Populárna nitrianska formácia BORRA prekvapila svojich priaznivcov novým hudobným videom. Kapela sa spojila s Rytmausom.

Ilustračný obrázok k článku To už kde sme? Nitrianska kapela BORRA sa spojila s Rytmausom!
Zdroj: Dnes24.sk

Nitrianska hudobná formácia BORRA priniesla svojim fanúšikom nové hudobné video. Ako sa pri tejto kapele stáva zvykom, klip sprevádzalo vytvorenie udalosti na Facebooku. Svetlo sveta tak nedávno uzrel nový klip, vytvorený v komixovom duchu. BORRA v pesničke kritizuje dnešnú dobu. Názov „To už kde sme?“ tak vhodne odzrkadľuje text nového diela.

BORRA sa v posledných mesiacoch dostáva do povedomia tvorbou piesní, na ktorých spolupracujú aj iní slovenskí hudobníci. Neinak je tomu aj v tomto prípade. Kreslená podoba klipu nie je náhodná. Do piesne sa zapája aj známa kreslená postavička Rytmaus.

Mladá nitrianska kapela bola založená v roku 2009. V rovnakom roku sa dostali medzi finalistov súťaže Orange Music Summer Challange. Od tohto momentu boli účastníkmi takmer všetkých veľkých hudobných festivalov. Počas svojho pôsobenia koncertovali spolu so známymi kapelami Polemic, Horkýže Slíže, Desmod alebo Ine Kafe. V roku 2011 vydali svoj prvý album s názvom Rýchlo a zbesilo.

Foto: ilustračné

Borra ft. Rytmaus
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM