Lucia Lauková Kultúra

TIPY NA VÍKEND: Kam vyraziť počas voľných dní v Nitre?

Víkend je na spadnutie. Majte prehľad o podujatiach, ktoré sa budú konať v meste pod Zoborom počas nasledujúcich voľných dní.

Ilustračný obrázok k článku TIPY NA VÍKEND: Kam vyraziť počas voľných dní v Nitre?
Zdroj: TASR

Keď hudba a krása pomáhajú

12. mája o 19:00 h, Nájomná jednotka 210

Charitatívny projekt sa aj tento rok bude konať pri príležitosti osláv Dňa matiek. Na 8. ročníku benefičného koncertu privítame hudobných hostí Marcelu Lajferovú, Roba Pappa, Andreu Zimányiovú, Juraja Buriana, ale aj krásne dievčatá a ich módnu šou. Výťažok z predaných vstupeniek poputuje rodinám v ťažkých životných situáciách a ľuďomv núdzi.

Vstupné 12 eur

Fallgrapp

12. mája 2017 o 20.00 h, Music a cafe

Najviac cien získaných na jednom ročníku Radio_Head Awards. To je prvenstvo, ktoré už tretí rok drží kapela Fallgrapp.

Vstupné 7 eur

FC Nitra – FC VSS Košice

13. mája o 17.00 h, Futbalový štadión FC Nitra

V skupine o postup čaká futbalistov Nitry zápas s mužstvom z Košíc, ktoré sa drží na prvom mieste v tabuľke. Na domácom trávniku budú futbalisti spod Zobora určite potrebovať podporu fanúšikov.

Pohár federácií v športovom aerobicu

13. a 14. mája Športová hala SPU, Československej armády 1

Klub športového aerobicu Nitra a ŠOG Nitra organizuje Pohár federácií v športovom aerobicu. V sobotu od 14.00 do 19.00 h budú súťaži kategóri mladších žiakov a nová generácia. V nedeľu od 10.00 do 15.00 h sú na rade súťažné kategórie starších žiakov, juniorov a seniorov. Vstup voľný.

Deň matiek v Mlynárciach

13. mája o 15.00 h v Kultúrnom dome v Nitre – Mlynárciach

Program ku Dňu matiek je pripravený aj v kultúrnom dome v Mlynárciach. V programe Keď harmonika tíško znie účinkuje harmonikár Milan Humpolec a deti zo ZŠ Na Hôrke.

Míľa pre mamu

13. mája od 15.00 h, Mestský park na Sihoti v Nitre

Program Míle pre mamu začína o 15.00 hodine a potrvá do 18.00 hodiny. Symbolickú míľovú prechádzku pre mamu smie prejsť každý či už pešo, na bicykli, s dieťatkom v kočíku alebo na pleciach. Pripravený kultúrny program.

Spartan Sprint

13. mája od 9.00 h, Agrokomplex Nitra

Sobota bude v znamení adrenalínu. V Nitre sa bude konať ďalší ročník obľúbeného behu cez prekážky Spartan Sprint.

BOOSTER NR

13. mája od 9.30 h, Tralaškola

Tralaškola organizuje gitarovú súťaž. Súťaž je aj príležitosťou spájať rozvoj talentov s profesionálnou hudobnou scénou prostredníctvom spoluúčasti osobností hudobného diania na Slovensku. Súťaží sa v troch kategóriách: hra na elektrickej gitare do 16 rokov, hra na elektrickej gitare nad 16 rokov, hra na basovej gitare.

Legacy – The funkiest party

13. mája o 21.00 h, Pečiatkáreň

V sobotu sa bude môcť zabaviť na funky hudbu. Zahrá live funky a pop cover band. Vstup voľný

Deň matiek

14. mája, Nitra

V metských častiach Nitry bude 14. mája na Deň matiek venovaný matkám pekný program. O 14.00 h v Dome MS v Nitre v programe Nedeľa pre mamičku účinkujú deti MŠ Benkova, Beethovenova, Golianova, Nedbalova, Zvolenská a ZŠ Benkova a Škultétyho. Spoluúčinkujú Podzoborskí heligonkári. O 16.00 h v KSC v Nitre v Janíkovciach v programe Pre úsmev na tvári účinkujú deti z MŠ a ZŠ Janíkovce a HS Profil. O 17.00 h v KD v Nitre v Dolných Krškanoch v programe Za všetku lásku mamička účinkujú deti z MŠ a ZŠ v Krškanoch a ĽH Halúzkovci. O 18.00 h v KD v Nitre Párovských Hájoch v programe Dnes sviatok máš účinkujú deti z Nitry – Párovských Hájov a Janissa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM