Kultúra

TIPY na romantiku v Nitrianskom kraji: Užite si NOČNÉ kúpanie aj Valentínsky ples

Chcete si dopriať na sviatok zamilovaných poriadnu dávku romantiky? Máme pre vás niekoľko tipov ako si užiť Valentín v Nitrianskom kraji.

Ilustračný obrázok k článku TIPY na romantiku v Nitrianskom kraji: Užite si NOČNÉ kúpanie aj Valentínsky ples
Zdroj: Termálne kúpalisko Podhájska

Valentínske kúpanie

Termálne kúpalisko Podhájska pre zaľúbencov pripravilo 11. februára od 20.00 do 1.00 Valentínsku noc. Okrem nočného kúpania vo Wellness centre Aquamarín na návštevníkov čaká welcome drink, občerstvenie, disko a bohatý program, o ktorý sa postará Juraj Bača a Veronika Paulovičová.

Na Valenítna nezabudli ani v Poľnom Kesove. V utorok, 14. februára si v ThermalParku Nitrawa môžete zakúpiť valentínsky balíček, ktorý zahŕňa dvojhodinové kúpanie v bazénoch a 1 hodinu vo wellnesse (saunovom svete) za zvýhodnenú cenu 35 eur pre 2 osoby.

V Thermál Nesvady sa 17. februára od 21:00 do 23:00 hodiny môžete tešiť na Valentínske nočné kúpanie. Okrem relaxu v termálnej vode pod hviezdnou oblohou na vás čaká welcome drink a zábava v podaní Dj Krkana.

Prečítajte si tiež

Romantika na zámku

Zámok Topoľčianky organizuje v sobotu 11. februára Valentínsky ples. O zábavu sa v historických priestoroch zámku postará DJ Ján Schiller. Cena vstupenky je 30 eur na osobu. Ubytovať sa môžete priamo v zámku.

Plesať sa bude v sobotu 11. februára aj kaštieli v Mojmírovciach, kde sa bude konať 22. Reprezentačný ples Grófa Huňadyho. Moderátorom bude Peter Varinský a o zábavu sa postarajú duo DANY M & DJ Ševčo. Tešiť sa môžete aj na tanečné vystúpenie školy HOUSE OF DANCE by Tomáš Surovec.

Romantický Valentín môžete stráviť aj v kaštieli v Oponiciach. Chȃteau Appony si pre všetkých romantikov pripravilo Valentínsky pobyt s 3– chodovou večerou a neobmedzeným relaxom vo wellness.

Valentín vo vinárstve

Špeciálne valentínske ponuky si pripravili aj vinárstva v Nitrianskom kraji. „Oslávte sviatok zamilovaných zážitkovou večerou v sprievode lahodných vín vo vinárstve Predium Vráble, ktoré si pre vás pripravilo 5 – chodovú večeru párovanú s vínami. Taktiež si môžete vybrať špeciálny balíček s ubytovaním a stráviť noc v štýlových priestoroch vinárstva Predium,“ uvádza Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR).

Vinárstvo v Tajnej (okres Nitra) si pripravilo pre zaľúbencov romantický valentínsky brunch v priestoroch vinárstva. Podujatie bude spojené s oslavou novonafľašovaných vín. Konať sa bude v sobotu 18. februára od 11:00 do 15:00 hod.

Milovníci kulinárskych zážitkov si zas prídu na svoje na degustačnej večeri s ubytovaním a raňajkami v Château Rúbaň, okres Nové Zámky.

„Čaká na vás welcome drink, 4-chodová večera párovaná s vínami Château Rúbaň v sprievode živej hudby a prenocovanie v dvojlôžkových izbách uprostred krásneho lesoparku v štýlovom guesthouse,“ dodáva KOCR.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM