Webnoviny - Hokej

Tipuj a vyhraj permanentku

Už v najbližší utorok sa sa stretnú v exhibičnom zápase domáci extraligoví hráči Nitry z hokejovými hviezdami z NHL a KHL.

(WEBNOVINY) – Nitrianski diváci uvidia na budúci týždeň slovenské hokejové superhviezdy. V **utorok 10. augusta 2010 sa o 17.00 h **predstaví pod záštitou Nadácie Miroslava Šatana Tím hviezd so slovenskými hokejistami z NHL a KHL na lavičke s Glenom Hanlonom proti domácemu HK Nitra. "Nitrianski diváci, ktorí vedia urobiť skvelú hokejovú atmosféru, uvidia takých hráčov ako Zdeno Chára, Ľubo Višňovský, Andrej Meszároš, Rišo Lintner, Majo Gáborík a ja verím, že to bude pekná akcia,“ //uviedol Miroslav Šatan. Účasť prisľúbil aj generálny manažér slovenského národného tímu Peter Bondra, na ľade by sa mali objaviť tiež Zdeno Cíger a Radoslav Hecl. //"Je to skvelá myšlienka prepojiť slovenské hokejové hviezdy z NHL s hokejom v Nitre, pôjde o to pobaviť fanúšikov a urobíme všetko pre to, aby to dobre dopadlo,“ dodal zástupca nitrianskych hráčov David Moravec.

Výťažok z celého podujatia poputuje prostredníctvom Nadácie Miroslava Šatana na charitatívne účely. //"Táto akcia dostáva do popredia nielen mesto, ale aj určité myšlienky, v tomto prípade je to charita. Vyberieme niektorých jednotlivcov z Nitry a okolia, ktorí potrebujú pomoc a na tomto podujatí dostanú nejakú finančnú čiastku alebo napríklad pomôcku na zlepšenie svojho zdravotného stavu,“ //informoval primátor Nitry Jozef Dvonč.

Lístky na toto podujatie budú v predaji na zimnom štadióne od stredy 13.00 h. Generálny manažér HK Nitra Róbert Endrödy dodal aj ďalšiu zaujímavú informáciu: "Novinkou bude aj spustenie novej elektronickej ´kocky´, zápas by sa mal na nej vysielať.“

My sme v spolupráci s HK Nitra pre vás prichystali novú tipovaciu SÚŤAŽ. Napíšte nám svoj tip konečného výsledku zápasu týchto dvoch tímov a vyhrajte hokejové permanentky. Svoje tipy posielajte na mail odvas@nitra24.sk najneskôr do 10. augusta 12:00 hod. Nezabudnite napísať svoje celé meno a telefónne číslo.

SITA

Tipuj a vyhraj permanentku
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM