Monika Földešiová Kultúra

Tip na knihu: Triler Na smrť II postaví kamarátov proti sebe. V koncentračnom tábore...

V detstve to boli najlepší kamaráti, no ich životy sa uberali iným smerom. Z jedného sa stal mafiánsky gangster v Amerike, z druhého nacistický esesák v Nemecku. Teraz sa dvaja bývalí kamaráti nečakane stretnú uprostred hrôz nemeckého koncentračného tábora, stoja však na opačných stranách.

Ilustračný obrázok k článku Tip na knihu: Triler Na smrť II postaví kamarátov proti sebe. V koncentračnom tábore...
Zdroj: Dnes24.sk

Kým bývalý židovský gangster Viktor sa zúfalo snaží zachrániť svojich blížnych, fanatický esesák Karl zodpovedá za ich vyhladenie. Kto prežije a kto kráča na istú smrť?

Prečítajte si mrazivý príbeh o zrade, pomste a vykúpení. Tento týždeň vychádza netrpezlivo očakávané pokračovanie historického trileru od Jozefa Kariku, autora bestsellerovej série V tieni mafie. Aj tentoraz čaká čitateľov lahôdka, pri ktorej naskakujú zimomriavky a napätie sa dá krájať.

Novinka Na smrť II s podtitulom Bez milosti sa odohráva nielen v koncentračnom tábore, ale aj na Ukrajine a počas Slovenského národného povstania. Ako sa zachová drsný židovský gangster, ktorý sa vráti z Ameriky do prvého Slovenského štátu a stretne sa s gardistami a ľudákmi terorizujúcimi jeho príbuzných? Navyše ak ich vedie jeho bývalý najlepší priateľ?

Začítajte sa do novinky Na smrť II. – Bez milosti od Jozefa Kariku.

Tip na knihu: Na smrť II
1
Galéria
Tip na knihu: Na smrť II
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM