Lucia Lauková Rôzne

Tínedžeri v Nitre išli s farbou von: Päť miest, kam voláme dievčatá na prvé rande

Láska úraduje v každom veku. Svoje o tom vedia aj mladí Nitrančania, ktorí len práve začínajú randiť, alebo už majú prvé randenia či frajerky za sebou. Spýtali sme sa ich, aké miesta volia, alebo by zvolili na prvé stretnutia s dievčatami práve v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Tínedžeri v Nitre išli s farbou von: Päť miest, kam voláme dievčatá na prvé rande
Zdroj: TASR

Zábava v klube na diskotéke či posedenie v podniku. Tak trávia spoločné chvíle aj mnohé mladé nitrianske páriky. Romantické rande pod holým nebom je však u nich tiež stále v kurze. My sme sa preto spýtali, kam najradšej brávajú svoje polovičky na prvé rande. Týchto päť miest u nich zabodovalo najviac.

KINO

Vôbec sa tejto voľbe niet čo čudovať. V Nitre máme naozaj kvalitnú ponuku a každý kto do kina chodí vie, že veľa ľudí v ňom trávi svoj voľný čas. Juraj (17) sa jednoznačne a bez váhania rozhodol pre kino. „Práve v kine trávim najradšej svoj voľný čas. Často sledujem filmy a takúto záľubu by so mnou mohla zdieľať aj moja polovička“.

SPOJENIE HUDBY A ROMANTIKY PRI RIEKE

Ešte stále dosť tínedžerov trávi voľné chvíle radšej vonku. Peter (17) by svoju drahú najradšej, s gitarou na chrbte, zobral na romantický večer k rieke. „Mohli by sme sa hodiny rozprávať, samozrejme asi skôr v lete, k tomu hviezdy a hudba“ prezradil nám Peter.Dodávame, že tento tip je finančne nenáročný a určite účinný.

PIKNIK PRI DRAŽOVSKOM KOSTOLÍKU

Toto miesto je na výlet či piknik ako stvorené.„Rád by som dievča, ktoré sa mi páči pozval aj na večeru, ale myslím, že taký piknik má oveľa väčšie čaro. Navyše v Nitre máme na to krásny priestor akým je Dražovský Kostolík“. (Matej 18). Tento mladík sa naozaj nemýli, Dražovský kostolík je často navštevovaný či už zaľúbenými pármi alebo tými, ktorí sem chodia relaxovať a nazbierať nové sily. Navyše ponúka krásny výhľad podobne tak aj Kalvária.

PRECHÁDZKA MESTOM

Ak sa dobre nepoznáte a nechcete nič pokaziť poradí vám Marek (16). „Prejsť sa mestom má svoje čaro asi v každom ročnom období, pritom sa môžeme nerušene rozprávať. Z rozhovoru potom môžem zistiť čo má rada a kam ju pozvať nabudúce“. Určite slečnu ohúrite ak do prechádzky zakomponujete aj Nitriansky hrad a budete jej vedieť o ňom aj čo to povedať.

NETRADIČNÝ VÝLET BALÓNOM

Aj takto si vie predstaviť svoje rande Anton (19), ktorý však má na dokonalé rande vlastný názor: „Veď ono je to úplne jedno, so zaujímavou osobou sa porozprávaš a zabavíš, či s lángošom v ruke na autobusovej stanici, alebo hoc aj počas letu balónom ponad Nitru“ .

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM