Rastislav Búgel Rôzne

Tanečnice, tombola a bohatý program: Ľudia prispeli na fungovanie Detskej linky záchrany

Zakúpením produktov z Chránenej dielne Centra Slniečko a ďalších ručných výrobkov mohli ľudia prispieť na fungovanie Detskej linky záchrany.

Ilustračný obrázok k článku Tanečnice, tombola a bohatý program: Ľudia prispeli na fungovanie Detskej linky záchrany
Zdroj: Webnoviny.sk

Druhý ročník Vianočného bazáru organizuje Centrum Slniečko v obchodnom centre na Chrenovej v spolupráci s ďalšími partnermi a dobrovoľníkmi.

Ponúkli bohatý program

Ako pripomenuli organizátori, okrem možnosti pomôcť, ponúkol Vianočný bazár pre návštevníkov aj bohatý kultúrny program. Vystúpili v ňom speváci, herci, tanečníci, finalistky súťaže Miss aj osobnosti z televíznych obrazoviek. Súčasťou podujatia bola aj tombola. Špecialitou tohto ročníka bude aj ochutnávka sladkých maškŕt, na ktorej nebudú chýbať domáce cookies, muffiny či cupcakes.

Pomôže v núdzi

Detská linka záchrany je bezplatná telefonická linka pomoci pre deti a mladých ľudí s rôznymi problémami, či už ide o medziľudské vzťahy, vzťahy medzi vrstovníkmi, problémy s dospievaním, školské problémy, ale aj také závažné problémy ako je týranie, zneužívanie, šikanovanie či závislosti. Funguje bezplatne zo všetkých sietí na Slovensku. Pracovníci detskej linky záchrany sa s deťmi osobne nekontaktujú, ale vedia pomoc sprostredkovať, prípadne poskytnúť klientom kontakty na rôzne inštitúcie, ktoré im môžu pomôcť.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM