Lucia Lauková Správy

TAKTO to vyzerá na výstave rybárov, poľovníkov a včelárov: V Nitre je 105 vystavovateľov

Pozornosť, všetkých milovníkov prírody a nadšencov poľovníctva, rybárstva či včelárstva pritiahlo nitrianske výstavisko Agrokomplex. Tento rok sa v Nitre prezentuje 105 vystavovateľov.

Ilustračný obrázok k článku TAKTO to vyzerá na výstave rybárov, poľovníkov a včelárov: V Nitre je 105 vystavovateľov
Zdroj: TASR

Rybári, poľovníci i včelári sa stretli na nitrianskom výstavisku Agrokomplexu, kde sa dnes začali výstavy Rybárstvo a poľovníctvo, Včelárstvo. Na celkovej výstavnej ploche 3300 štvorcových metrov sa prezentuje 105 vystavovateľov zo Slovenska, Českej republiky, Maďarska a Poľska, informoval hovorca výstaviska Martin Lužbeťák. Výstavy potrvajú do nedele 3. apríla.

Najnovšie zbrane či náradie

Siedmy ročník kontraktačno-predajnej výstavy Rybárstvo a poľovníctvo je určený pre všetkých priateľov prírody, rybárčenia či poľovania. Návštevníci či vyznávači lovu si počas výstavy môžu vyskúšať najnovšie náradie, zbrane, pomôcky i doplnky. Súčasťou podujatia sú inštruktáže, ukážky i workshopy.

Veľký záujem je o včelárstvo

Výstava Včelárstvo mala svoju premiéru na nitrianskom výstavisku vlani. „Práve o túto sprievodnú výstavu bol taký záujem, že sme jej tento rok vyhradili celý jeden pavilón,“ skonštatoval Lužbeťák. Pre návštevníkov výstav pripravili organizátori prezentácie, ukážky, ochutnávky a tiež projekcie náučných videodokumentov.

TAKTO to vyzerá na výstave rybárov, poľovníkov a včelárov: V Nitre je 105 vystav
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM