Kultúra Tlačové správy

SÚŤAŽ: Nitru čaká gitarový zážitok: Predstavia sa Michal Pavlíček aj Henry Tóth

Nájomná jednotka 210 si pre Nitranov pripravila exkluzívny dvojkoncert muzikantských velikánov, českého Michala Pavlíčka a slovenského Henryho Tótha. Tešiť sa naň môžete už 5. novembra. Zapojiť sa môžete aj do súťaže o vstupenky na toto hudobné predstavenie!

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ: Nitru čaká gitarový zážitok: Predstavia sa Michal Pavlíček aj Henry Tóth
Zdroj: Zdenko Hanout – Viva Musica!

Český gitarový virtuóz Michal Pavlíček koncertoval na Slovensku už začiatkom tohto roka. Po Ružomberku, Bratislave a Banskej Bystrici tentokrát neobíde ani Nitru, aby predstavil tie najlepšie hudobné počiny svojej kariéry. Michal Pavlíček má na konte množstvo úspešných spoluprác s poprednými osobnosťami českej hudobnej scény ako Bára Basiková, Lucie Bílá alebo Hana Hegerová. Jeho inštrumentálna originalita sa naplno prejavuje i v komponovaní filmovej a divadelnej hudby.

Na koncert v Nitre si k spolupráci prizval Moniku Načevu, českú herečku, speváčku a šansoniérku, s ktorou spolupracoval aj na jej poslednom albume Na svahu. Spoločne so sláčikovým kvartetom Pavla Bořkovce vám predvedú jedinečné hudobné spojenie.

Druhým virtuózom večera bude Henry Tóth, popredný slovenský muzikant, ktorý sa svojou úspešnou kariérou vypracoval na najlepšieho štúdiového gitaristu v krajine. Spoluprácou s Henrym Tóthom sa môžu pochváliť slovenskí umelci ako Richard Müller, Marcel Palonder, Robo Grigorov, Marika Gombitová či legendárne skupiny Elán a No name. Koncert si zahrá so svojou kapelou a predstaví aj skladby z nového albumu, ktorý počas večera aj slávnostne pokrstí.

Hrajte o vstupenky!

Výherca 2 lístkov: Miloš Zima

Zapojením sa do súťaže ste súhlasili s podmienkami súťaže.

Zdroj: Nájomná jednotka 210
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM