Lucia Lauková Správy

Súhrn uplynulého týždňa v Nitre: 5 udalostí, ktoré vás zaujali najviac

Druhý augustový týždeň je za nami. Tieto udalosti z nášho mesta vás zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Súhrn uplynulého týždňa v Nitre: 5 udalostí, ktoré vás zaujali najviac
Zdroj: Dnes24.sk

Program jarmoku

Mesto zverejnilo program na tradičný jarmok s bohatou ponukou tovaru, chutných jedál a lahodných nápojov, ktorý sa bude na najväčšom nitrianskom sídlisku konať už po 16-ty krát. Klokočinský jarmok bude prebiehať od 1. do 3. septembra. Tešiť sa môžete na lunapark, adrenalínové atrakcie a desiatky vystúpení. Programom bude sprevádzať Roman Valkovič.

Čítajte tu: Obľúbený Klokočinský jarmok sa blíži: Poznáme KOMPLETNÝ PROGRAM

Padla obžaloba

Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) podal na Špecializovanom trestnom súde (ŠTS) v Pezinku obžalobu na Miroslava Ž. pre trestný čin účasti na úkladnej vražde a trestnú činnosť spojenú s nedovoleným ozbrojovaním a obchodovaním so zbraňami. Informovala o tom Jana Tökölyová, hovorkyňa ÚŠP.

Čítajte tu: Vražda podnikateľa na Zobore mala byť na objednávku: Prokurátor podal obžalobu

Stavebný boom

Mestu boli predložené aj súkromné investičné zámery bytovej výstavby. Ako informovala radnica ak by boli všetky potvrdené a schválené – tak by v Nitre pribudlo ďalších 1158 bytových jednotiek. Okrem týchto zámerov by mala byť postavená ubytovňa pre pracovníkov Jaguaru Land Rover v areáli závodu. Mesto plánuje postaviť nájomné byty v ubytovni na Hlbokej ulici.

Čítajte tu: V Nitre by mohlo vyrásť ďalších 1158 bytov: Investori predložili mestu zámery

Nitrianske NAJ

V článku sa dozviete akými faktami sa nemôže hrdiť žiadne iné mesto na Slovensku. Prečítajte si historické fakty s prívlastkom NAJ. A nielen to len najkrajšie či najstaršie mesto.

Čítajte tu: Nitrianske NAJ: Týmito faktami sa môže pýšiť iba mesto pod Zoborom

Carbage run

Výstrelky, ktoré sa len tak nevidia. Nadšenci medzinárodných pretekov Carbage run zavítali do Nitry a zo sebou priniesli aj bláznivo vyzdobené autá. V článku nájdete aj foto zo zrazu účastníkov Carbage run v Nitre. Snímky boli nafotené počas štartu ďalšej etapy z Nitry 9. augusta 2017.

Čítajte tu: V Nitre sa zišli poriadne automobilové výstrelky: FOTO z Carbage run

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM