Monika Földešiová Rôzne

Študenti vytvorili nový kanál

Nový kanál pre komunikáciu s budúcimi študentami spustila Fakulta stredoeurópskych štúdií Univerzity Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre.

Na otázky záujemcov o štúdium odpovedajú samotní poslucháči fakulty. Okrem otázok zameraných na študijné plány či programy sa záujemcovia môžu informovať aj o praktických veciach spojených so štúdiom a študentským životom na UKF, o možnostiach ubytovania, cenách internátov, aj o ponuke zábavy pre študentov. //„Cieľom iniciatívy je, aby sa záujemcovia dostali k potrebným informáciám priamo od študentov našej fakulty,” //uviedol dekan Attila Komzsík.

Fakulta stredoeurópskych štúdií je najmladšou fakultou Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre. Vznikla v roku 2003 s cieľom pokračovať v dlhoročnej tradícii prípravy učiteľov základných a stredných škôl v maďarskom jazyku. Fakulta sa tiež zameriava na prípravu odborníkov v oblasti kultúry, verejnej správy, regionálnej politiky, riadenia hospodárstva a cestovného ruchu, ktorí sú schopní v procese európskej integrácie napomáhať rozvoju regiónov so zmiešaným obyvateľstvom.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM