Správy

Študenti SPU si užijú vytúžený relax: Oddýchnuť si môžu v novej Chill zóne

V jednej z nitrianskych univerzít pribudol nový priestor. Študenti v ňom môžu oddychovať medzi cvičeniami a prednáškami.

Ilustračný obrázok k článku Študenti SPU si užijú vytúžený relax: Oddýchnuť si môžu v novej Chill zóne
Zdroj: Martin Havran , SPU Nitra

Študenti Slovenskej poľnohospodárskej univerzity (SPU) v Nitre už môžu využívať nové priestory určené na oddych. Pásku na Chill zóne, ktorá sa nachádza v hlavnej budove pod aulou, slávnostne prestrihla rektorka univerzity Klaudia Halászová.

Vybavený priestor

Nová zóna je určená pre denných aj externých študentov. „Externé študentky k nám chodia niekedy aj s bábätkami a kočíkmi, teraz sa budú mať kde zložiť. Je to nový, moderný priestor, v ktorom nechýba počítač, kuchynka s tečúcou vodou a mikrovlnkou. Slúžiť môže tiež ako centrum stretávania sa s Erasmus+ študentami zo zahraničia,“ cituje web univerzity slová rektorky.

Vytúžený oddych

Vstup do novej Chill zóny je na kartu. Univerzita chce, aby sa zo zóny stal využívaný priestor pulzujúci životom.

Otvorenie priestorov ocenila aj podpredsedníčka Akademického senátu SPU za študentskú časť Stanislava Drotárová, podľa ktorej umožní študentom vytúžený oddych medzi prednáškami a cvičeniami.

Drotárovú teší aj vybavenosť kuchynky, ktorá podľa univerzity umožní študentom konzumáciu vlastného obeda: „Doposiaľ bola pre študentov na univerzite takáto možnosť limitovaná.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

NOVÁ CHILL ZÓNA SPU! 🥳👏👍🔝 👉Denní aj externí študenti už môžu využívať novú Chill zónu SPU, ktorá sa nachádza v hlavnej...

Posted by SPU Nitra - Zelená univerzita on Tuesday, April 25, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM