Rastislav Búgel Kultúra

Študenti pripravili zaujímavé podujatie: Stretnúť sa budete môcť s Táňou Pauhofovou

Študenti UKF v Nitre si pre verejnosť pripravili zaujímavé podujatie. Stretnúť sa budeme môcť s veľkou osobnosťou slovenskej hereckej scény.

Ilustračný obrázok k článku Študenti pripravili zaujímavé podujatie: Stretnúť sa budete môcť s Táňou Pauhofovou
Foto: Rastislav Búgel

Študenti z Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre si v spolupráci so Starým divadlom Karola Spišáka pripravili pre širokú verejnosť zaujímavé podujatie. V priestoroch Starého divadla sa všetci záujemcovia budú môcť stretnúť s Táňou Pauhofovou.

„Projekt Kultúrne potulky je výsledkom spolupráce študentov 1. ročníka magisterského štúdia kulturológie v rámci predmetu Dramaturgia kultúrneho života,“ informujú organizátori podujatia.

„Katedra kulturológie Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre v spolupráci so Starým divadlom Karola Spišáka v Nitre, Vás v rámci cyklu besied Kultúrne potulky srdečne pozýva na besedu s Táňou Pauhofovou,“ informujú organizátori. Vstup na podujatie je voľný. Konať sa bude v priestoroch Starého divadla 24. Apríla o 18:00 hodine. Hudobným hosťom podujatia bude Mirka Miškechová.

Táňa Pauhofová je obľúbenou slovenskou herečkou. Narodila sa v Bratislave, kde aj študovala odbor herectva na VŠMU. Pôsobí v dabingu, reklame, divadle. Nakrútila niekoľko televíznych filmov a seriálov.

Pozrite si video pozvánku na podujatie a plagát v našej galérii!

Foto: ilustračné

Kultúrne Potulky
1
Galéria
Kultúrne Potulky
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM