Lucia Lauková Kultúra

Strašidelná noc v Nitre: Zombíci v hrôzostrašných maskách budú prechádzať mestom

Naše mesto čoskoro zaplaví invázia zombíkov. Očakávajú viac ako 100 ľudí v hrôzostrašnom maskovaní. Pohľad to nebude príjemný, ale o to práve ide.

Ilustračný obrázok k článku Strašidelná noc v Nitre: Zombíci v hrôzostrašných maskách budú prechádzať mestom

Desiatky fanúšikov zombie tématiky mieria do Nitry. Po ročnej prestávke sa opäť bude v našom meste konať Zobmie Walk, ktorého obľúbenosť rastie v zahraničí i na Slovensku. Prvý krát sa v Nitre konal pochod nemŕtvych v roku 2012. Tento rok sa organizovania chopil nový 6 členný tím.

Zombíci budú našim mestom prechádzať 29. októbra. Trasa pochodu odštartuje o 19.00 hodine na Železničnej stanici v Nitre. „Na Fb profile udalosti je doposiaľ prihlásených 248 ľudí. Na základe skúseností z minulých ročníkov predpokladám, že Zombie Walku sa zúčastní takých 150 ľudí,“ povedal člen organizačného tímu Peter Majerčiak.

Pochod povedie cez centrum Nitry až do jedneho z nitrianskych podnikov, kde sa bude kontat afterparty. Aby ste sa mohli takéhoto pochodu zúčastniť musíte mať samozrejme masku.

Ako informoval Peter Majerčiak súčasťou afterparty bude súťaž o najlepšiu masku, vyberať sa bude najsexi zombica a pripravený je aj súboj zombíkov či poznávacia súťaž z rôznych filmov.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: YouTube.com
Pod Zoborom ožijú zombíci: V noci budú Nitrou prechádzať nemŕtvy
8
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM