Rastislav Búgel Futbal

Stoch, Hološko a Lalkovič na Vianoce pomáhali: Odchovanci nitrianskeho futbalu darovali 10-tisíc eur!

Už v podstate tradične prispeli slovenskí futbalisti Filip Hološko, Miroslav Stoch, Milan Lalkovič a ich manažér Milan Lednický na vianočnú charitu a pomoc ľuďom s ťažkými osudmi. Odchovanci nitrianskeho futbalu venovali čiastku 10 000 eur, pričom od roku 2009 už vyzbierali 59 000 eur.

Ilustračný obrázok k článku Stoch, Hološko a Lalkovič na Vianoce pomáhali: Odchovanci nitrianskeho futbalu darovali 10-tisíc eur!
Zdroj: TASR

Futbalisti z agentúry Football Service Agency (FSA) boli aj po piaty raz garantom veľkej charitatívnej akcie Milé Vianoce, ktorá sa organizuje pod záštitou primátora mesta Nitra. Prvý muž mesta pod Zoborom Jozef Dvonč, ktorý už dávnejšie vyzdvihol činnosť FSA, prerozdelil spoločne s viceprimátorom Štefanom Štefekom vyzbieranú čiastku celkovo štrnástim rodinám s pohnutým osudom.

Radi pomôžu

„Som veľmi rád, keď môžeme aspoň takýmto spôsobom pomôcť našim spoluobčanom. Páči sa mi, že ľuďom tieto príspevky odovzdáme priamo do rúk, a práve vo vianočnej atmosfére,“ uviedol legionár PAOK Solún Stoch. „Keď bude takáto možnosť, vždy rád pomôžem. Som rád, že táto vianočná akcia sa postupne stáva peknou tradíciou a snažíme sa pomôcť ľuďom, ktorí to naozaj potrebujú,“ dodal Lednický.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM