Rastislav Búgel Krimi

Šťastný gitarista Desmodu: S priateľkou čakajú dieťa!

Gitarista populárnej skupiny DESMOD čaká so svojou partnerkou dieťa. Drobec by sa mal narodiť počas hodobného turné. Synčák tak možno ani nebude pri pôrode.

Radostnú správu potvrdil Novému Času samotný Synčák.** ,,Na bábätko sa veľmi tešíme. Pre priateľku robím všetko, čo jej vidím na očiach. Šetrím ju, ako sa len dá,“** povedal gitarista pre Nový Čas. Okrem koncertov budú Riša odteraz zamestnávať ešte príjemnejšie starosti.

Hudobník prezradil, že drobec má stanovený príchod na svet v deň ich turné, tak nevie, či bude pri pôrode svojej čoskoro už budúcej ženy.** ,,Áno, svadbu plánujeme, máme už aj termín a nebude to sobota, keďže my, chvalabohu, každý víkend vystupujeme,“ prezradil gitarista. "Na dovolenku sa nechystáme, Janka potrebuje mať pokoj,“** dodal šťastný Rišo Novému Času.

Pozrite si klip k piesni Nesmrteľní ;) [youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/mT3uW­gJ2ZDE[/youtu­be]

[blockquote]Kapela Desmod pôsobí od roku 1996. Od jej účínkovania v semifinále súťaže Marlboro Rock In sa dostali k svojej prvej demo nahrávke. Začali sa prezentovať v STV a v máji 2000 vydávajú svoj prvý album. Starý Desmod si získal množstvo priaznivcov. Narastajúci úspech kapely začal meniť aj jej tvorbu. Komerčná hudba dnes jej členov živí. Do dnešného dňa má DESMOD tisíce fanúšikov u nás aj v zahraničí. Na svojom konte neuveriteľných 11 albumov. [/blockquote]

Viac informácii z Nitry a okolia nájdete [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?all]TU![/lin­k]

Celý článok si môžete pozrieť **[link=http://www­.cas.sk/clanok/228771/g­itarista-desmodu-syncak-bude-otcom-kuly-teraz-si-na-rade-ty.html]na webe CAS.sk[/link] **Foto: SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM