Lucia Lauková Kultúra

Staňte sa súčasťou Medzinárodného festivalu: Divadelná Nitra hľadá posily

Projekt, akým je medzinárodný festival Divadelná Nitra, potrebuje veľa šikovných ľudí. Aj keď všetko vypukne až koncom septembra, nábor na dobrovoľníkov už odštartoval.

Ilustračný obrázok k článku Staňte sa súčasťou Medzinárodného festivalu: Divadelná Nitra hľadá posily
Foto: Rastislav Búgel

Medzinárodný festival Divadelná Nitra hľadá dobrovoľníkov. Informuje o tom oficiálny web podujatia. Organizátori ponúkajú dobrovoľníkom zúčastniť sa na festivale, ktorý priláka odbornú i laickú verejnosť. Témou tohto ročníka je Óda na radosť.

Napriek tomu že 25. ročník odštartuje až 23. septembra, prihlásiť sa môžete už teraz. Dobrovoľníci sú potrební v oblastiach: akreditácia účastníkov, domáci alebo zahraničný divadelný súbor, sprievodné podujatia (pouličné predstavenia, koncerty, výtvarné akcie, detské podujatia) semináre, workshopy, tréningy, diskusie VIP a hostia festivalu, zahraniční hostia technické a materiálne zabezpečovanie tlačové stredisko, (tím blogerov, písanie, fotografovanie) sekretariát osobní asistenti členov štábu v období mimo konania festivalu (spracovávanie dokumentácie a archívov).

Potrebné je vyplniť prihlasovací dotazník, ktorý nájdeš TU. Pre záujemcov si pripravili organizátori aj tzv. Manuál pre dobrovoľníka.

Foto: ilustračné

Staňte sa súčasťou Medzinárodného festivalu: Divadelná Nitra hľadá posily
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM