Rôzne

Staňte sa súčasťou medzinárodného festivalu! Divadelná Nitra hľadá DOBROVOĽNÍKOV

V meste pod Zoborom si opäť užijeme obľúbený festival s dlhoročnou tradíciou. Ani tento rok sa však nezaobíde bez pomoci tímu dobrovoľníkov.

Ilustračný obrázok k článku Staňte sa súčasťou medzinárodného festivalu! Divadelná Nitra hľadá DOBROVOĽNÍKOV
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Medzinárodný festival Divadelná Nitra hľadá dobrovoľníkov, ktorí sa stanú súčasťou festivalového tímu. Okrem pomoci pri organizovaní festivalu dostanú aj možnosť celoročnej praxe v priestore pre kultúru, kreativitu a komunitu v bode.K7.

Čo ich čaká?

Dobrovoľnícka práca sa začína niekoľko dní pred festivalom a končí sa deň po ňom.

„Dobrovoľníci sa môžu realizovať pri akreditácii účastníkov, pri starostlivosti o divadelné súbory, môžu pomáhať pri sprievodnom programe, starať sa o hostí festivalu, zabezpečovať vzdelávací a pracovný program či pracovať v tlačovom stredisku, zabezpečovať výtvarné riešenia a pomáhať pri materiálnom a technickom zabezpečení,“ uviedla PR manažérka Asociácie Divadelná Nitra Nikoleta Kováčová.

Prečítajte si tiež

Rôzne možnosti

Ako doplnila, asociácia hľadá aj aktívnych študentov, ktorí pomôžu vytvoriť z bodu.K7 živý a otvorený priestor pre kultúru a umenie.

„Možnosti sú rôzne, stážisti môžu pracovať pri organizácii kultúrnych a spoločenských udalostí počas celého roka. Škála činností, s ktorými budú dobrovoľníci v bode.K7 pomáhať, je široká. Od organizácie a produkcie podujatí až po administratívu, PR a komunikáciu, dramaturgiu, teatrológiu, ale aj manuálne činnosti, ktoré súvisia s udržiavaním a zveľaďovaním priestorov centra,“ povedala Kováčová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM