Rastislav Búgel Kultúra

Stand up comedy sa vracia do Nitry! Zvučné mená a parádne koncerty očakávajte aj počas februára

Február bude v Music a Café Nitra poriadne bohatý. Tešiť sa môžeme na množstvo lákavých podujatí a koncertov.

Ilustračný obrázok k článku Stand up comedy sa vracia do Nitry! Zvučné mená a parádne koncerty očakávajte aj počas februára
Foto: Rastislav Búgel

Už v sobotu 7. februára sa v priestoroch Music a café Nitra môžete tešiť na koncert DR. Zetor a hostia. Všetko vypukne o 20:30 hodine a po zaplatení vstupného vo výške 3 eur si užijete zaujímavé predstavenie.

V piatok 13. februára je na programe Flaam festival. Vstupné na podujatie je 6 eur a tešiť sa naň môžeme už v tradičnom čase 20:30 hod. A čo nás čaká? „Koncert skvelých Lavagance, krst debutu Fresh Out Of The Bus a ako čerešničku na torte – dievčenské trio z Bratislava Hot Serenaders – Paper Moon Trio,“ informujú organizátori.

Spevák a rockový klávesák Roman Dragoun vybral piesne z celej svojej dlhej kariéry a nahral ich s doprovodom akustického klavíra. Koncert Roman Dragoun – piano je na programe v sobotu 14. februára o 20:30 hodine. Za vstup zaplatíme 8 eur.

Už tradične sa môžeme tešiť na pútavé rozprávania Evy Pavlíkovej. Jej ďalší diel Divadelnej kaviarne je na programe v stredu 18.februára (20:30 hod.). Jej hosťom sa stane Zuzana Krónerová. Ako hudobný hosť bude Dominika Titková. Vstupné na Divadelnú kaviareň je vo výške 5 eur.

Milujete stand up comedy? Aj pre vás majú v Music a café Nitra miesto. Poriadnu porciu humoru si užijeme 20. februára počas druhého kola Kecy na pľaci. Divákom sa predstavia Juraj Šoko Tabaček, Lujza, Tomáš Hudák a Stanislav „Stanley“ Staško. Vstup na toto podujatie je 7 eur v predpredaji a priamo na mieste 8 eur.

Iron Maiden skladby v Music a Café? Áno! Už v sobotu 21. februára o 20:30 hodine sa môžeme tešiť na Maiden Tribute Band. Ako predkapela sa predstavia Wild People. Vstup je vo výške 5 eur.

„Známy jazzový hudobník , skladateľ, gitarista Juraj Burian sa predstaví v duu so svojou priateľkou, speváčkou, šansoniérkou Andreou Zimányiovou,“ informujú organizátori koncertu. Stane sa tak vo štvrtok 26. februára o 23:30 hodine. Za parádny koncert zaplatíme 6 eur vstupné.

Program na mesiac február uzavrie jedna z najlepších slovenských funky kapiel. Funkiez sa v „Musice“ predstavia v sobotu 28. februára o 20:30 hodine. Vstupné na koncert je 7 eur. „Vidieť a počuť Funkiez naživo je zážitok , na ktorý sa nezabúda,“ prezradili organizátori.

Foto: ilustračné

Music a Café Nitra - február
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM