Tlačové správy

Spoločnosť MiTAC oznamuje dostupnosť svojich MioSMART Home riešenie

Mio je vôbec prvé Smart Home riešenie, ktoré sa ľahko ovláda pomocou jednej aplikácie.

Ilustračný obrázok k článku Spoločnosť MiTAC oznamuje dostupnosť svojich MioSMART Home riešenie
Zdroj: YouTube.com

V Prahe, 23.11.2016, spoločnosť MiTAC, dcérska spoločnosť MiTAC International Corporation a celosvetový líder v oblasti kamier do auta, dnes oznámila uvedenie nových produktov SmartHome riešení pod svojou značkou Mio. . Nové produkty z tohto radu VixCam C10, Personal Cloud Gateway S10, Window & Door Sensor R12, Motion Sensor R14 a Hub G10 poskytujú pokoj pre majiteľov domácností, ktorí chcú monitorovať svoj majetok a blízkych.

Jedna aplikácie ľahko ovláda všetky prvky inteligentnej domácnosti
Jednoduchým naskenovaním QR kódu z každého produktu pre jeho registráciu a pripojenie, spárovaním s WiFi, je používateľ okamžite pripravený na spustenie monitorovanie svojho domova. Aplikácia môže byť zdieľaná až pre štyroch užívateľov, a to so zabezpečeným zdieľaním vzdialeného prístupu a má tiež funkciu združovanie do skupín – napríklad „domov“ alebo „kanceláriu“ a umožňuje tak rýchlu kontrolu zvoleného miesta namiesto výberu jednotlivých zariadení – obzvlášť užitočné, keď existuje viac MioSMART riešení pre monitorovanie rôznych oblastí.

Aktuálna séria sa skladá z piatich produktov, ktoré môžu byť zakúpené samostatne alebo v kompletných setoch:

  • VixCam C10 – tenká a diskrétna domáca kamera s HD nahrávaním (720p)
  • Osobná Cloud Brána S10 – kompaktná a diskrétna cesta ako ukladať nahrávky z kamery a ďalšie súbory do osobného cloudu, ktorý môže byť navyše umiestnený mimo váš domov a tým ešte viac chránený. To vytvára zálohu nahrávok či iných dát bez nutnosti platby za cloudové služby.
  • Dverové & Okenné senzor R12 – štýlový a diskrétny senzor pre sledovanie okien čí dverí.
  • Pohybový senzor R14 – štýlové a diskrétne pohybové čidlo na sledovanie pohybu až na vzdialenosť troch metrov.
  • Hub G10 – štýlový a diskrétny hub medzi routerom a MioSMART pohybovým senzorom a okenným či dverným súborom.

Produktové sety, ktoré vyhovujú rôznym potrebám používateľa, ktoré je možné začať používať ihneď po vybalení:

  • VixCam Starter Kit pre tých, ktorí chcú začať monitorovanie domácnosti. Tento set obsahuje 2× VixCam C10 kameru, 2× 16 GB SD kartu a Osobný Cloud bránu S10.
  • Senzor Starter Kit pre tých, ktorí chcú detekovať pohyb, alebo neočakávaný vstup. Tento set obsahuje okenné a dverové senzory, Pohybový senzor a Hub pre pripojenie senzorov k routeru.
  • Essential Kit prémiový set, ktorý obsahuje VixCam C10 kameru, 1× 16 GB SD kartu, Osobný Coudy Bránu, dverové / okenné senzory, pohybový senzor a Hub.

„Mnoho spoločností sa v dnešnej dobe snaží svojimi produktmi preniknúť do nastupujúceho trendu inteligentnej domácnosti. Náš prieskum trhu ale hovorí, že spotrebitelia majú z väčšiny Smart riešení obavu, pretože si myslia, že sú príliš technické či zložité na inštaláciu. To chceme zmeniť s našou MioSMART radom, kde predstavujeme ľahko použiteľné produkty, ktoré možno ovládať pomocou jednej aplikácie a je naozaj jednoduché ju nastaviť. S našimi skúsenosťami, s vysokou kvalitou technológií kamier cítime dobrú pozíciu na vytvorenie kvalitného sortimentu pre tých, ktorí chcú monitorovať svoj domov,“ hovorí zástupca Mio pre ČR a SR Martin Dobeš. „MioSMART je naša prvá rada riešení a sme radi, že môžeme byť súčasťou inovácií a vývoja produktov v tejto oblasti. Naše produkty sú tradične spájané so zaistením bezpečnosti na ceste, teraz sme schopní ponúknuť všestranný bezpečný pocit a pokoj do života našich zákazníkov aj v ďalších oblastiach ich života.“

Spoločnosť MiTAC plánuje priniesť ešte viac MioSMART riešení na trh v roku 2017.
Ako prvý VixCam C12 – kamera, ktorú môžete vzdialene otáčať a nakláňať a pokryť tak ešte výraznejšie priestor, ďalej potom chytré zásuvky a ďalšie zariadenia. Tieto dodatočné riešenia budú aj naďalej ponúkať jednoduchosť použitia a budú všetky jednoducho integrované v jednej aplikácii.

O Mio
Mio vyvíja a predáva produkty, ktoré umožňujú užívateľom využiť posledné novinky v mobilných službách a riešeniach. Značka bola založená v máji 2002 a dnes pôsobí na Taiwane, Číne, Európe, Severnej Amerike, Austrálii, Japonsku a Južnej Kórei. Mio v súčasnosti zamestnáva viac ako 900 ľudí po celom svete a predáva svoje produkty vo viac ako 38 krajinách. Sme presvedčení, že mobilný život a mobilný obchod bude aj naďalej neoddeliteľnou súčasťou života našej budúcnosti. Slogan značky Mio, „Explore More“, vychádza zo snahy zlepšiť cesty, ktorými ľudia vnímajú svet, a zároveň dať užívateľom vedieť, že môžu objavovať svet jednoducho a slobodne s produktami Mio.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM