Hokej

Špeciálne dresy Nitry vydražili za vyše 8-tisíc: O ktorý bol NAJVÄČŠÍ záujem?

Fanúšikovia nitrianskeho hokeja mohli získať exkluzívny kúsok do svojej zbierky. Klub zorganizoval dražbu limitovanej edície dresov.

Ilustračný obrázok k článku Špeciálne dresy Nitry vydražili za vyše 8-tisíc: O ktorý bol NAJVÄČŠÍ záujem?
60
Galéria

Začiatkom marca sa hokejisti Nitry predstavili na domácom ľade v špeciálnej edícii dresov. Bežne nedostupné kúsky sa následne dostali do dražby, v ktorej ich mohli získať fanúšikovia.

500 zápasov trénera

„Na dresoch sa v dominantnej veľkosti objaví okrem nášho aj nové logo mesta Nitra, ktoré chceme touto formou spropagovať. Páči sa nám, že sa vracia k tradičnej dominante predošlých nitrianskych znakov zohnutej ruky s dvojkrížom. Na číslach sa objaví malé staršie logo mesta, z ktorého to súčasné vychádza. Z jeho obrysu tzv. štvorlístka je vytvorená zaujímavá mozaika v hornej časti dresov," informoval klub HK Nitra pred samotným zápasom, ktorý napokon Corgoni zvládli a porazili Zvolen vysoko 6:2.

Dražba limitovanej edície hraných dresov, ktorá bola venovaná míľniku trénera Antonína Stavjaňu, ktorý ako prvý tréner v histórii dosiahol métu 500 víťazných zápasov v slovenskej Extralige, odštartovala v sobotu 12. marca.

Dražiť sa začínalo na sume 70 eur, pričom každý dres bol podpísaný konkrétnym hráčom a trénerom Stavjaňom.

Prečítajte si tiež

Ktorý je najhodnotnejší?

„Špeciálna edícia dresov HK Nitra, v ktorých Nitrania vyhrali doma so Zvolenom 6:2, už má svojich majiteľov. Dresy, ktoré odkazujú na míľnik trénera Antonína Stavjaňu (500 výhier v extraliga) a tiež je na nich vyobrazené nové mestské logo, sa vydražili za 8 156 eur," informuje HK Nitra.

Dokopy počas dražby zaznamenali 1 515 ponúk.

„Najviac z nich prišlo na dres Adama Rockwooda – 111. No za najvyššiu cenu sa vydražil dres obrancu Šimona Nemca – 654 eur," dodal nitriansky klub s tým, že až 12 dresov dosiahlo sumu minimálne 300 eur.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Dohrávka 35. kola: HK Nitra - HKM Zvolen 6:2 (2:0, 2:2, 2:0)
60
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM