Rastislav Búgel Krimi

Šokujúca krádež BMW: Odťahovkou ho odviezli zo servisu!

Prekvapený zostal majiteľ jednej z autoopravovní v Nitre, keď sa autom vracal z práce domov. Pred sebou uvidel vozidlo odťahovej služby, na ktorom bolo naložené BMW, ktoré ešte pred chvíľou stálo v jeho servise.

Okamžite preto zavolal na policajné číslo 158 a oznámil, že mu niekto ukradol auto. Nitrianski policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky boli za niekoľko minút na mieste. Vodič, ktorý mal auto naložené tvrdil, že nevedel o tom, že je kradnuté. Na prácu si ho najal známy, ktorý mu povedal, že auto je riadne kúpené a on ho má len odviezť. „Policajti všetky informácie preverili a z prečinu krádeže obvinili 42 ročného muža z Nitry. Majiteľovi osobného motorového vozidla BMW vznikla škoda za viac ako 4 000,–€,“ povedala hovorkyňa KR PZ v Nitre Božena Bruchterová.

Butálna vražda exmanželov. [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.136912_Bru­talna-hadka-exmanzelov:-Zuzana-zavrazdila-Fera-(%E2%80%A038)­!]Podrobnosti TU![/link] Na sídlisku horela luxusná limuzína. [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.135155_EX­KLUZIVNE-VIDEO:-Luxusny-mercedes-v-plamenoch!]Pozrite si exkluzívne video![/link]

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM