Lucia Lauková Správy

Sneh im dal zabrať: Pozornosť upriamili aj na autobusové prístrešky, schodiská a bezbariérový prístup

Keď napadne sneh, nevedia kam skôr. Od rána mali plné ruky práce zamestnanci Mestských služieb v Nitre.

Ilustračný obrázok k článku Sneh im dal zabrať: Pozornosť upriamili aj na autobusové prístrešky, schodiská a bezbariérový prístup
Zdroj: Dnes24.sk

Celkovo od 6. hodiny rannej sa údržba ciest postarala o 67 miestnych komunikácií. „Hneď ráno sme vyslali zásah na Hviezdoslavovu ulicu, kde bol zľadovatený chodník.“ informoval Borík, ktorý je dočasne poverený výkonom funkcie riaditeľa organizácie.

Častokrát sa veľmi nebezpečnými stávajú najmä šmykľavé schodiská. Aj o tie sa však na ulici Hviezdoslavovej a Čajkovského mestské služby postarali.

„Postarali sme sa aj o bezbariérové prístupy na polikliniku Klokočina a Chrenová“, šmýkať by sa vám nemalo už ani pri prechádzke Lávkou pod Zoborom na Chrenovej ulici. Takisto odstraňovali sneh z autobusových prístreškov na Klokočine a Čermáni.

Pod kontrolou sú aj cesty v okolí Nitry. „Situácia na cestách je predsa primeraná k ročnému obdobiu. Cesty su mokré a padá sneh je to normálna situácia. Nikde sme nezaznamenali výraznejší problém. V okolí Nitry sa vyskytoval po nočnom snežení ešte ostatok kašovitého snehu,“ informoval Ľubor Andrášik z Regionálnej správy a údržby ciest.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM