Rastislav Búgel Krimi

Smrteľná jazda v protismere po R1: Prečítajte si mrazivé svedectvo šoféra!

Tragická jazda v protismere na rýchlostnej ceste R1 sa skončila smrťou dvoch ľudí. Mladý vodič Lukáš (29), do ktorého protiidúce auto takmer čelne vrazilo, môže hovoriť o obrovskom šťastí. Prečítajte si, čo v zlomových chvíľach zažíval na vlastnej koži.

Ilustračný obrázok k článku Smrteľná jazda v protismere po R1: Prečítajte si mrazivé svedectvo šoféra!
Foto: Rastislav Búgel

Po rýchlostnej ceste R1 v stredu večer išiel automobil v protismere a napkon sa čelne zrazil s iným autom. „40-ročný vodič osobného motorového vozidla VW Golf z Partizánskeho, spôsobil večer krátko pred 21:00 hodinou, na rýchlostnej cestne R1 v smere od Trnavy na Nitru dopravnú nehodu,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Nehodu neprežil samotný vodič idúci v protismere (†40) a vodič (†60) Astry, do ktorej auto vrazilo. Viac o tragickej jazde v protismere sme priniesli v článku – Auto v protismere a explózia na R1: Pozrite si zábery z miesta otrasnej tragédie.

Hlásili ho aj v rádiu

Auto idúce na rýchlostnej ceste R1 sa nevyhlo ani pozornosti dopravného servisu v rozhlase. „Vodiča v protismere hlásil aj mimoriadny dopravný servis v rádiu. V opačnom smere prešiel asi 8 kilometrov, keď vrazil do protiidúceho peugeota,“ informuje portál Čas.sk.

Šťastie v nešťastí

O obrovskom šťastí môže hovoriť mladý vodič (29), do ktorého protiidúce auto takmer čelne narazilo. Rozhodovali iba centimetre. „Snažil som sa mu vyhnúť. Strhol som doprava a šuchli sme sa. Následne sme narazili do zvodidiel, no jeho stočilo do druhého pruhu a tam sa čelne zrazil s autom za nami,“ povedal pre Čas.sk Lukáš (29), ktorý v aute cestoval spolu s 26-ročnou priateľkou.

Mladík navyše po nehode nezaváhal. Z horiaceho opla okamžite po tom, čo bol svedkom dych vyrážajúcej zrážky, pomáhal vyťahovať ťažko zranenú 60-ročnú ženu. Tá vo vážnom stave skončila v nemocnici.

Tragická nehoda na R1 pri Nitre
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM