Lucia Lauková Kultúra

Skvelé koncerty aj dávka humoru: PROGRAM podujatí počas októbra na Chrenovej

Ani v októbri nemusíte sedieť doma. Do Nitry zavítajú hudobníci a umelci, ktorí sa postarajú o parádne zážitky.

Ilustračný obrázok k článku Skvelé koncerty aj dávka humoru: PROGRAM podujatí počas októbra na Chrenovej
Zdroj: TASR

PROGRAM NÁJOMNÁ JEDNOTKA 210

TEMNÉ KECY

6. októbra o 20:00 hod.

Do Nitry prichádzajú opäť Temné kecy, tentokrát ale so svojou premiérovou Tour, na ktorej budete plakať od smiechu. V Nájomnej jednotke 210 sa predstavia najdrsnejší komici na Slovensku, ktorí to poriadne rozbalia. Tešiť sa môžete na silnú zostavu Ivo Ladižo Ladižinský, Jerry Veľmajster Szabó, Fučo Mariňák Rybička a Heňo Fačkovec.

AFRIKA NA PIONIERI S MAREKOM SLOBODNÍKOM

18. októbra o 19:00 hod.

Piati cestovatelia, 5 mesiacov na cestách, 15-tisíc kilometrov na jedných z najhorších jednostopých motorových dopravných prostriedkov. Ak o tom vide slide show a rozprávanie banskobystrického cestovateľa Mareka Slobodníka, ktorý sa vydal na cestu naprieč Afrikou na Jawách Pionier. Rozprávanie o predieraní sa zamrznutou Európou do Afriky, o 45 stupňovom pekle v Sudáne, ale aj o nekonečných prejazdoch púšťami či o nekonečných plážach Mozambiku.

BOHYŇA VO VANI

23. októbra o 19:00 hod.

Každá doba prináša čosi nové a krásna žena vo vani robí divy…Divadelná komédia Bohyňa vo vani v réžii Karola Vosátka rozpráva príbeh o dvoch gangstroch súčasnosti, mužovi a žene, ktorí v opojení vyviedli bláznivú vec a vydali sa na útek pred spravodlivosťou. Do tohto úteku sa im však veľmi zvláštnou náhodou pripletie práve Ľudovít Štúr. Ako sa to celé skončí? Dozviete sa z hereckých výkonov Renáty Ryníkovej, Petra Brajerčíka a Štefana Martinoviča.

KING OF THE GYPSY DANCE a CIGÁNSKI DIABLI

27. októbra o 19:00 hod.

Legendárny orchester Cigánski Diabli a svetoznáma rumunská tanečná skupina pod vedením Tottiho Ovidia pripravili pre svojich divákov jedinečnú hudobno-tanečnú show! Okrem nezameniteľnej temperamentnej a virtuóznej hudby Cigánskych Diablov si diváci môžu vychutnať strhujúci rytmus v štýle Gypsy aj v tanečnom prevedení. Celý program prepája očarujúci spev Silvie a Vanessy Šarköziových, plný vášne a temperamentu. Projekt KING OF THE GYPSY DANCE zaručuje prílev nespútanej energie, majstrovské tanečné kreácie a skvelý hudobný zážitok.

PROGRAM MUSIC & CAFE

MARTIN HARICH – PROVENDIOS TOUR

13. októbra o 19:00 hod.

Martin Harich vyráža na slovenské klubové turné, aby predstavil svoj nový štúdiový album MAPY. Vstupné 8 eur.

VÝSTAVNO – PREDAJNÁ BURZA MODELOV

14. októbra od 9:00 do 13:00 hod

Vstup voľný.

HEVHETIA TOUR P.J.RYBA & PETR VALÁŠEK

18. októbra o 20:30 hod.

Duo Pavel J. Ryba & Petr Valášek hrajú v štýle Jazz/Rock/Clas­sic/World music. Vstupné 5 eur.

BASIE FRANK BAND – FENIX TOUR 2017

19. októbra o 20:30 hod.

Barbora Švidraňová a jej kapela Basie Frank Band je multižánrový autorský projekt, ovplyvnený hudobnými štýlmi ako pop-jazz , funk, soul, jazz-rock, rythm ´n´ blues a mnohé iné. Vstupné 8 eur.

NIRVANA REVIVAL BAND

21. októbra o 20:30 hod.

Dravá a nespútaná energia tejto rockovej formácie v podobe najväčších hitov legendy. Vstupné 5 eur.

TOM LUMEN – INTERNATIONAL GUITAR NIGHT

26. októbra o 20:00 hod.

Tom Lumen je maďarský sólový fingerstyle gitarista, ktorého štýl hrania evokuje zvuk celej kapely – spájajúc basové, rytmické a melodické linky do jediného majstrovsky zahraného zvuku. Hráva aj skladby ako Queen, Nat King Cole, Tommy Emmanuel, Billy Idol a Michael Jackson. Vstupné 5 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM