Rastislav Búgel Kultúra

Skvelá zábava a zaujímaví hudobní hostia: TOTO všetko nás čaká v máji

Je tu mesiac máj a sním aj nová várka zaujímavých podujatí. Čo si pre nás pripravili v Music a Café v Nitre?

Ilustračný obrázok k článku Skvelá zábava a zaujímaví hudobní hostia: TOTO všetko nás čaká v máji
Zdroj: YouTube.com

Bude toho viac ako dosť. Mesiac plný podujatí začne v piatok 15.mája o 20:30 hodine koncertom Pavla Dobeša. „Pavel Dobeš vystupuje s doprovodným gitaristom Tomášem Kotrbou. Koncert obsahuje divácky najúspešnejšie pesničky Dobešovej viac ako tridsaťročnej hudobnej kariéry,“ informujú organizátori. Vstupné je vo výške 10 eur.

Druhým májovým podujatím sa stane LOVE4MONEY. Jedná sa o slovenskú funkovú skupinu, ktorá vznikla koncom roka 1998 v Bratislave. Jej koncert si budeme môcť užiť v sobotu 16.mája so začiatkom o 20:30 hodine za cenu sedem eur.

V utorok 19.mája nás v tradičnom čase čaká vystúpenie Juraj Griclák and company (ex Marcus Miller Band). Hudobníci sa nitrianskemu publiku predstavia v zložení Juraj Griclák – basgitara, Poogie Bell – bicie, Bobby Sparks – klávesy a Chris Hemingway – tenor sax. Koncert začína o 20:30 hodine a cena vstupného pre jednu osobu je 10 eur.

Vo štvrtok 21.mája o 20:30 (6 eur) je na programe Voila! . „Hrajú francúzske šansóny v netradičných úpravách v súčasnom zložení spev, akordeón, gitara, kontrabas a bicie. Ich hudba sa dá charakterizovať ako namixované retro zložené z šansónu, swingu, reggae, jazzu, twistu, hip-hopu a popu,“ informujú organizátori.

V sobotu 23.mája o 20:30 hodine príde do Music a Café kultová česká rocková skupina Progres2. Divákom sa predstavia v zložení Pavel Váně – vokál, gitara, Zdeněk Kluka – vokál, bicie/ perkusie, Pavel Pelc – vokál, basgitara, Roman Dragoun – vokál, klávesy a Miloš Morávek – gitara. Vstupné na tento koncert je 12 eur.

Pokiaľ sa chcete od smiechu chytať za boľavé bruchá, nemali by ste minúť ďalší diel obľúbenej stand-up comedy Kecy na pľaci. Tie sa uskutočnia v utorok 26.mája o 20:30 hodine. Vstupné je vo výške 8 eur.

Ani počas mája nemôže v Music a Café Nitra chýbať Divadelná kaviareň Evy Pavlíkovej. Vo štvrtok 28.mája privíta Zdenu Studenkovú. Hudobnými hosťami sa stanú Z. Kráľová a K. Kompas. Vstupné na podujatie je 5 eur.

Máj plný podujatí uzavrie Euro-African playground v piatok 25.mája o 20:30 hodine (vstupné 5 eur). Jedná sa o spojenie jazzu s africkými rytmami. Kapelu tvoria jazzoví hráči z Maďarska a bubeník zo Senegalu.

Foto: ilustračné/ printscreen youtube.com

Music a Café - máj
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM