Kultúra Rôzne

Šikovný prehľad na rok 2018: Arborétum pripravuje množstvo skvelých podujatí

Arborétum Mlyňany aj v roku 2018 otvorí svoje brány a návštevníkov poteší množstvom zaujímavých podujatí. Pozrite si kompletný prehľad tohtoročných akcií...

Ilustračný obrázok k článku Šikovný prehľad na rok 2018: Arborétum pripravuje množstvo skvelých podujatí
Zdroj: TASR

Arborétum Mlyňany už uverejnilo svoj program kultúrnych a spoločenských podujatí na rok 2018. Tešiť sa môžeme na viaceré tradičné a populárne akcie. Sezóna sa i tento rok otvorí Ambrózyho dňami. Toto všetko nás počas roka čaká:

Podujatie Termín Sprievodný program pre návštevníkov
Ambrózyho dni 2018 5.05. – 6.05.2018 Oficiálne otvorenie sezóny, prezentácia vedeckej a výchovno-vzdelávacej činnosti pracoviska, prezentácia stredných odborných škôl Nitrianskeho kraja, vystúpenia hudobných a tanečných skupín, prezentácia folklóru Požitavia-Širočiny a iné.
Deň detí v Arboréte Mlyňany SAV 27.05.2018 Ukážky práce policajného a hasičského zboru, vystúpenia detských folklórnych súborov, tanečných skupín, maľovanie na tvár, tvorivé dielne a iné detské atrakcie.
Čaro ruží v Arboréte Mlyňany SAV 16.06. – 17.06.2018 Výstava ruží a aranžmánov, anketa a súťaž o najkrajšiu ružu, tvorivé dielne pre deti, vernisáž detských výtvarných prác.
Farebná jeseň v Arboréte Mlyňany SAV október 2018 Jesenné tvorivé dielne pre deti, exkurzia s odborným výkladom, odborné workshopy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM