Rastislav Búgel Hokej

Semifinále hokejovej ligy v Nitre sa blíži: CENY vstupeniek a termíny predaja

Hokejové šialenstvo pokračuje a presúva sa naspäť pod Zobor. Divákov čaká dramatická semifinálová séria.

Ilustračný obrázok k článku Semifinále hokejovej ligy v Nitre sa blíži: CENY vstupeniek a termíny predaja
Foto: Rastislav Búgel

Nitrianski hokejisti zvládli prvé zápasy play-off bravúrne, keď zdolali Poprad 4:0 na zápasy. Na svojho súpera v semifinálovej sérii čakali najdlhší možný čas. Corgoni napokon svojho soka spoznali. O miestenku vo finále sa pobijú s hokejistami Žiliny. Prvé dva zápasy sa odohrajú na nitrianskom ľade v pondelok 3. apríla a v utorok 4. apríla. Oba zápasy začnú o 18.00 hodine.

Majitelia permanentiek si môžu vstupenky rezervovať len v sobotu 1. apríla.

Predpredaj začne 1.4. v pokladni č. 1 v čase od 12.00 do 17.00 hodiny. V tomto čase budú k dispozícii vstupenky pre držiteľov permanentiek a aj vstupenky na státie. V rovnakom čase bude otvorená aj pokladňa č. 2. Tu si budete môcť kúpiť lístky vo voľnom predaji + státie.

V nedeľu 2. apríla bude predaj prebiehať v rovnakom čase ako deň vopred. V pokladni č. 1 bude voľný predaj vstupeniek + státie (A tribúna I – VI. rad, B tribúna VII – XV. rad ). Pokladňa číslo dva bude slúžiť na voľný predaj vstupeniek a státie (B tribúna I – VI. rad, C tribúna I – VI. rad).

V pondelok tretieho apríla bude od 10.00 otvorená pokladňa č.1 a bude určená na predaj vstupeniek na prvý zápas. Pokladňa číslo dva a tri sa otvoria v prípade potreby ešte pred začiatkom zápasu.

V utorok 4.4. bude rovnaký scenár ako v pondelok. Časy a pokladne sa nemenia. Kúpiť si budete môcť vstupenky na druhé zápolenie Nitry so Žilinou.

Vstupenky na státie sú v predaji aj vo Fanshope v OC MAX a v murovanej trafike pri tržnici. Na týchto miestach ich kúpite od piatka 31.3.

Cenník vstupeniek semifinále PLAY OFF sezóna 2016/2017

  • S T Á T I E 5 eur
  • A, B I-IIIr. 6 eur
  • A, B IV-VIr. 9 eur
  • B VII-XVr. 12 eur
  • C I-IIIr. 7 eur ( čísla 1 – 32 )
  • C IV-VIr. 5 eur ( čísla 1 – 32 )
  • C I-VIr. 7 eur ( čísla 33 – 64 )

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM