Marcel Mojžiš Krimi

SBS-ke pri obchoďáku vykradli auto: Zmizlo až 90 000 €!

AKTUALIZOVANÉ. V Nitre zlodeji z opancierovaného auta súkromnej bezpečnostnej služby ukradli 90 000 € a stravenky za ďalších 10 000 eur. Ku krádeži došlo ráno o deviatej hodine pri obchodnom centre.

To, čo zažila pri štarte nového týždňa Nitra, sa len tak nevidí. Ráno o približne deviatej hodine došlo v meste ku krádeži a to priamo z opancierovaného vozidla s peniazmi. Všetko sa odohralo pri obchodnom centre Max.

[color=#0099ff]­Pozornosti zlodejov neuniklo auto súkromnej bezpečnostnej služby. Jeho posádka ho okolo 9. hodiny ráno zaparkovala pri služobnom vchode do obchodného centra na sídlisku Chrenová. Zlodeji využili krátku neprítomnosť členov SBS a cez zadné dvere opancierovaného vozidla ukradli 90 000 eur v hotovosti a stravné poukážky v hodnote 10 000 eur. [/color]

Okolnosti krádeže momentálne vyšetruje polícia. ""V súčasnom štádiu vyšetrovania nitrianska polícia informácie o prípade neposkytuje." " uviedla pre portál nitra24.sk hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

Súvisiace články: [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.141424_Uchy­lak-v-parku!-Onanoval-na-ihrisku]Úchylák v parku! Muž onanoval na ihrisku[/link] [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.141094_Na­kup-ako-zo-zleho-sna!-Starsiu-zenu-zamkli-v-obchode]Nákup ako zo zlého sna! Staršiu ženu zamkli v obchode[/link] [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.141082_Ni­tran-na-noc-so-slapkou-nezabudne:-Prisiel-o-8–500-%E2%82%AC!]Nitran na noc so šľapkou nezabudne: Prišiel o 8 500 €![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM