Rastislav Búgel Kultúra

Šanca pre mladé rockové kapely: Zahrajte si na piatom ročníku koncertu!

Všetky neprofesionálne mladé rockové kapely dostanú možnosť zviditeľniť sa.

Ilustračný obrázok k článku Šanca pre mladé rockové kapely: Zahrajte si na piatom ročníku koncertu!
Zdroj: Dnes24.sk

Prichádza šanca pre mladé neprofesionálne hudobné kapely. „ZZ hľadá mladé neprofesionálne kapely vo veku od 15 do 26 rokov na 5.ročník jej najúspešnejšej akcie – ROCKSHAPES,“ informuje Veronika Fašková asistentka PR manažérky Občianskeho združenia Zelená Zebra, ktorá podujatie organizuje.

V nových priestoroch

Koncert neprofesionálnych rockových kapiel Rockshapes vstúpi do svojho piateho ročníka už 5. novembra. Tento rok sa koncert uskutoční v nových priestoroch. Dejiskom piateho ročníka koncertu Rockshapes sa stane Nová pekáreň v Nitre.

Možnosť pre každého

„Dávame možnosť každej mladej neprofesionálnej kapele (ktorej väčšina členov je vo veku od 15 do 26rokov), ktorá má chuť si v novembri zahrať a ukázať, čo je v nej,“ informuje Veronika Fašková. Stačí iba zaslať ukážku svojej tvorby na emailovú adresu zelenazebra@gmail.com do 13. októbra 2013, kde jednotlivé kapely získajú ďalšie informácie. „Každý rockový (ú)tvar má možnosť zažiariť 5.novembra na ROCKSHAPES v Novej Pekárni v Nitre a prezentovať svoju tvorbu fanúšikom rocku,“ dodala Fašková.

Foto: ilustračné

Rockshapes
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM