Rastislav Búgel Iné športy

Rytieri odštartovali extraligu viac ako dobre: Doma rozdrvili Kežmarok, v predohrávke zdolali Svidník

Nitrianski hokejbalisti vstúpili do nového extraligového ročníka víťazne. Po prehre vo finále Svetového pohára si tak napravili chuť.

Ilustračný obrázok k článku Rytieri odštartovali extraligu viac ako dobre: Doma rozdrvili Kežmarok, v predohrávke zdolali Svidník
Foto: Rastislav Búgel

Hokejbalová extraliga mala počas víkendu na programe hneď niekoľko zápasov úvodného kola ročníka 2015/2016. Nitrianski Rytieri Nitra si potrebovali napraviť chuť po prehre vo finále Svetového pohára. To sa im podarilo na jednotku.

Rytieri hostili na domácom ihrisku hráčov z Kežmarka. Úvod zápasu bol z nitrianskej strany opatrný. Nitra strelila len jediný gól, no tá pravá kanonáda mala prísť až v prostrednej časti zápasu.

A tak sa aj stalo. Rytieri poslali do kežmarskej siete rovno štyri presné zásahy a dostali sa do hernej pohody. V poslednej tretine hostia odpovedali jediným gólom, Nitra pridala ešte dva a bolo rozhodnuté.

HBK Nitrianski Rytieri Nitra – MŠK Mimisolar Kežmarok 7:1 (1:0, 4:0, 2:1)

Počas víkendu Nitrianski Rytieri odohrali aj predohrávku 13.kola. V nej sa stretli s tímom HBK Lion Svidník. Ani tento súper nebol pre nitrianskych hráčov problémom, i keď skóre bolo vyrovnanejšie ako v prvom prípade. O všetkom napokon rozhodla vydarená tretia tretina.

HBK Nitrianski rytieri Nitra – HBK Lion Svidník 4:2 (1:1, 1:1, 2:0)

Čítajte tiež:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM