Rastislav Búgel Samospráva

Rýchla náprava na webe mesta: Informácie už boli dané na pravú mieru, nie však všetky

Ešte nedávno by ste na webe mesta hľadali kontakty na novo zvolených poslancov márne. Aktuálne informácie boli doplnené.

Ilustračný obrázok k článku Rýchla náprava na webe mesta: Informácie už boli dané na pravú mieru, nie však všetky
Zdroj: Dnes24.sk

Nedávno sme vás informovali, že kontakty na nových poslancov mestského zastupiteľstva v Nitre by ste na mestskom webe hľadali márne. Viac sa môžete dočítať v článku – Chceli by ste vedieť kontakty na poslancov? Mestská stránka vám nepomôže

Stránka dlho obsahovala kontakty na staré zloženie mestského zastupiteľstva. Ani pri viceprimátoroch by ste nepochodili. Jozef Dvonč totiž ešte nových viceprimátorov nevymenoval, na webe ste však našli informácie, že viceprimátormi sú stále Štefan Štefek a Ján Vančo.

Po našom upozornení sa však ľady pohli. Zoznam starých viceprimátorov bol odstránený, aj stránka venovaná menoslovu poslancov prešla zmenou. Staré informácie zmizli, boli nahradené novými, pribudli emailové adresy a telefónne čísla. Fotografie budú pridané neskôr. „Zoznam poslancov MZ na obdobie 2014–2018 je už na webovej stránke zverejnený spolu s kontaktnými údajmi na poslancov. Fotogaléria bude dodaná dodatočne, pravdepodobne do konca tohto týždňa,“ povedal pre náš portál Igor Kršiak.

Nie všetko však na webe bolo napravené. V sekcii „Samospráva mesta“ síce prišlo k odstráneniu kontaktov a mien starých viceprimátorov, pribudli aj kontakty na nových poslancov, no na hlavnej stránke v sekcii „Kontaktné informácie“ stále nájdete kontakty na zástupcov primátora mesta Nitra. Stále tu figuruje Štefan Štefek a Ján Vančo, spolu s ich telefónnymi číslami a adresami emailov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM