Rastislav Búgel Kultúra

Rukojemnícka dráma pred Divadlom Andreja Bagara: Nitra sa pripravuje na Deň polície

Polícia sa bude v meste pod Zoborom prezentovať počas svojho veľkého dňa. Chýbať nebude poriadne nabitý program.

Ilustračný obrázok k článku Rukojemnícka dráma pred Divadlom Andreja Bagara: Nitra sa pripravuje na Deň polície
Zdroj: TASR

„Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre organizuje pod záštitou ministra vnútra Slovenskej republiky a prezidenta Policajného zboru Slovenskej republiky Deň polície 2015,“ informuje nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Veľká Deň polície sa uskutoční na námestí pred Divadlom Andreja Bagara v Nitre dňa 18.septembra od 10.00 hodiny.

Návštevníci sa môžu tešiť na parádny program. Od Mestského úradu až po DAB bude viesť policajný sprievod, uvidíme ukážku sebaobrany, vystúpi aj kúzelník pre deti a bubnová show Campana Batucada.

Trochu napätia prinesie zásah policajných jednotiek, spoluprácu jednotiek pri dopravnej nehode, predvedú sa aj kynológovia, pyrotechnici a jazdecká polícia. Jedným z vrcholov podujatia bude „rukojemnícka dráma“ pred divadlom. Vystúpenie si pripravil Desmod a návštevníci uvidia aj hercov zo seriálu Profesionáli.

Na námestí uvidíme aj policajné vozidlá, prezentáciu ochrany štátnych hraníc, Červený kríž, záchranárov z Gabčíkova, simulátor nárazu vozidla a iné.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM