Rastislav Búgel Krimi

Rozruch v bytovke na Klokočine: V pivnici unikal plyn!

O rozruch v jednom z panelových domov na Benkovej ulici na Klokočine sa postaral unikajúci plyn. Na mieste zasahovali hasiči a polícia.

Ilustračný obrázok k článku Rozruch v bytovke na Klokočine: V pivnici unikal plyn!
Foto: Rastislav Búgel

Niekoľko minút pred štvrť na päť večer prijal operačný pracovník MsP v Nitre žiadosť z operačného pracoviska Hasičského a záchranného zboru. „Týkala sa potreby asistencie pri preverovaní oznamu a poskytovaní súčinnosti pri otváraní uzatvorených priestorov, nakoľko v pivnici jedného z panelových domov na Benkovej ulici bol zaznamenaný únik plynu,“ informuje MsP v Nitre. Do príchodu polície už hasiči stihli vykonať obhliadku a určiť predbežné miesto, odkiaľ unikal plyn.

V byte páchla, zaniesol ju do pivnice

Domovník pomohol otvoriť uzamknuté dvere, a tak nemuselo prísť k ich vyrazeniu. Na mieste bola objavená dvojlitrová plynová fľaša. O chvíľu sa o celej situácii dozvedel aj majiteľ plynovej bomby. K udalosti uviedol nasledovné: „Najskôr som mal plynovú bombu uskladnenú v byte, tá však manželke páchla, tak som ju presunul do pivnice.“

„Po konzultácií s príslušníkmi Policajného zboru SR nebola vec vyhodnotená ako podozrenie z trestného činu všeobecného ohrozenia,“ informuje MsP v Nitre. Poškodenú plynovú fľašu napokon odniesli hasiči.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM