Marcel Mojžiš Krimi

Rozruch pred nitrianskym zábavným klubom: Najskôr slovná potýčka, potom došlo k bitke!

Pred nitrianskym zábavným klubom nastali rušné momenty. Podľa polície sa Matej (19) dostal do slovnej potýčky s Máriom (24) a tá sa vyhrotila do fyzického napadnutia, po ktorom Matej zostal ležať na chodníku, no tým to však ešte neskončilo.

Ilustračný obrázok k článku Rozruch pred nitrianskym zábavným klubom: Najskôr slovná potýčka, potom došlo k bitke!
Zdroj: TASR

Dňa 19.11.2015 asi pol hodinu po polnoci sa 19-ročný Matej podľa polície dostal pred zábavným klubom v Nitre do slovnej potýčky s 24-ročným Máriom. „Tá sa vyhrotila do fyzického napadnutia, po ktorom zostal poškodený Matej ležať na chodníku. Vtedy k nemu pristúpil druhý z útočníkov a kopol ho asi trikrát do hlavy v oblasti sánky,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Tá zároveň dodala, že polícia po incidente rozbehla pátranie po páchateľoch a vytypovala si možné podozrivé osoby. „Kriminalisti zistili, že skutok spáchali 24-ročný Mário a rovnako starý Roderik,“ povedala Čuháková.

Vyšetrovateľ Policajného zboru obvinil 24-ročného Roderika z trestných činov ublíženia na zdraví a výtržníctva a dal podnet na návrh na jeho väzobné trestné stíhanie. Mário (24) bol vyšetrovateľom obvinený z trestného činu výtržníctva a stíhaný bude na slobode. „Za trestný čin ublíženia na zdraví hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov a za výtržníctvo tri roky odňatia slobody,“ informovala hovorkyňa polície.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM