Lucia Lauková Kultúra

ROZHOVOR: O titul Fotomodelka Európy zabojuje aj krásna Simona (25) z Nitry, FOTO!

Finále súťaže krásy sa blíži. Celkovo sa pod Zoborom predstaví 16 dievčat a medzi nimi aj rodáčka z Nitry Simona Kmeťová. Prečítajte si rozhovor s touto sympatickou blondínou.

Ilustračný obrázok k článku ROZHOVOR: O titul Fotomodelka Európy zabojuje aj krásna Simona (25) z Nitry, FOTO!
Zdroj: Simona Kmeťová

Medzi finálovou 16-tkou súťaže krásy má svoje želiezko v ohni aj Nitra. Do finále súťaže Fotomodelka Európy sa prebojovala 25-ročná blondínka Simona Kmeťová z Nitry. Finále súťaže krásy sa bude konať 5. októbra v Divadle Andreja Bagara v Nitre.

Okrem módy sa toto sympatické dievča nestratí ani vo svete technológií. Ako nám o sebe prezradila, Simona je čerstvou absolventkou Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre odboru Aplikovaná informatika. Uplatnenie našla na poste business test analytičky. Prečítajte si, čo zaujímavé nám o sebe v rozhovore povedala Simona Kmeťová z Nitry.

Kto ťa prihlásil do súťaže a aké boli pocity keď ťa vybrali do finále?

Do súťaže som sa prihlásila sama. Keď som sa dozvedela, že som postúpila do finále bola som veľmi šťastná. Tešila som sa z toho, pretože dostať sa do finále bol pre mňa veľký úspech.

Aké sú tvoje predošlé skúsenosti s modelingom?

S modelingom aj fotomodelingom už mám pár skúseností. A takisto aj so súťažami, zúčastnila som sa rôznych, ako napríklad Dievča leta, Miss leta, Queen of Golf. Fotila som pre jednu firmu reklamu na autofólie, fashion fotenia, fotenia v prírode a v meste.

Ako prebiehala príprava na finále súťaže?

V máji sme absolvovali fotenie portrétov a módnu prehliadku spojenú s predstavením finalistiek a náhradníčok. V septembri sme sa zúčastnili 3-dňového sústredenia v Zlatom Kĺúčiku v Nitre, na ktorom sme nacvičovali choreografie na finálový večer, skúšali topánky a šaty. Okrem toho nás na sústredení čakala skvelá masáž a prednáška o psychohygiene. Sústredenie sme zavŕšili fotením s luxusnými autami. Avšak to nebolo ešte všetko, pred sústredením sme mali možnosť chodiť 3 mesiace do najlepšieho fitka v Bratislave úplne zadarmo, k dispozícií boli aj rôzne skupinové cvičenia, bazén, sauny a vírivka.

Aký je kolektív dievčat?

Čo sa týka kolektívu, baby sú milé a priateľské. Ani jedna z nich nie je namyslená alebo zákerná voči ostatným. Myslím, že sme skvelý kolektív.

Ako by sa zmenil tvoj život keby si vyhrala súťaž?

Úprimne nad tým som ešte neuvažovala, určite by sa mi život zmenil, ale čo všetko by mi víťazstvo v súťaži prinieslo to by som zistila časom po súťaži.

Aké sú tvoje sny, chceš sa stať modelkou?

Jeden z mojich snov je raz vlastniť fitness centrum, v ktorom by som robila trénerku. A samozrejme modelkou by som chcela tiež byť, ale bohužiaľ to sa mi už asi nepodarí, kvôli obmedzenej vekovej kategórii.

Zdroj: Simona Kmeťová

Aká by mala byť podľa teba úspešná modelka?

V prvom rade by mala mať charizmu, ktorou by zaujala svoje okolie. Modelka by mala byť zaujímavá iba tak môže byť úspešná. Mala by ovládať správnu chôdzu (catwalk), vedieť pózovať a usmievať sa. Okrem toho by mala byť sebavedomá a nebáť sa. Pre modelku v zahraničí je potrebné aby ovládala aspoň jeden cudzí jazyk. Zo slovenského modelingu je pre mňa vzorom Karolína Chomistekováa Andrea Verešová.

Na čom by si chcela ty popracovať?

Neustále sa zdokonaľovať v chôdzi, pózovaní a v cudzích jazykoch. Popracovať by som okrem toho chcela aj na svojej postave a celkovom vzhľade. Vždy si nájdem niečo, čo by som na sebe chcela vylepšiť a potom sa snažím na tom pracovať, až pokiaľ nedosiahnem očakávaný výsledok (smiech).

Na záver aké sú tvoje pocity z tejto súťaže?

Z tejto súťaže mám skvelé pocity a jednoznačne ju odporúčam vyskúšať ostatných dievčatám, ktoré chcú získať nové skúsenosti ohľadne modelingu a chcú sa zúčastniť na takejto súťaži. Neváhajte a choďte do toho! Berte túto príležitosť ako výzvu, ktorá Vám môže zmeniť život. Podľa mňa je táto súťaž jedna z najlepších, a to vďaka Ivane Matúškovej, riaditeľke súťaže, ktorá sa súťaži naplno venuje a robí všetko preto, aby bola súťaž na profesionálnej úrovni a aby nám umožnila čo najviac príležitostí na získanie nových skúseností. Za to všetko jej patrí veľké ďakujem.

Môže vás zaujímať:

Pod Zoborom sa stretnú krásky z celého Slovenska: O titul Fotomodelka Európy zabojujú aj dve rodáčky z Nitry a okolia

ROZHOVOR: O titul Fotomodelka Európy zabojuje aj táto krásna blondínka z Nitry!
6
Galéria
Zdroj: Simona Kmeťová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM