Rastislav Búgel Samospráva

Rozbité cesty a chodníky: Svoje problémy na komunikáciách už môžete nahlasovať!

Pokiaľ vám vadia rozbité cesty a chodníky, máte možnosť tieto poruchy nahlásiť. Podnety obyvateľov Nitry očakávajú na stránke Nitrianskej investičnej s.r.o. .

Ilustračný obrázok k článku Rozbité cesty a chodníky: Svoje problémy na komunikáciách už môžete nahlasovať!
Zdroj: Dnes24.sk

Výtlky na cestách, zničené chodníky a iné podobné problémy sužujú každé mesto. Obyvatelia Nitry však majú novú možnosť.

Stránka Nitrianskej investičnej s.r.o. po nedávnej aktualizácii ponúka jedinečnú možnosť, ako tieto problémy nahlásiť. Pribudol tu totiž formulár, ktorý umožňuje obyvateľom nášho mesta nahlasovať problematické lokality. Vložiť doň môžete aj fotografie vami nahlasovaného problému.

Nahlasovať je možné podnety na všetkých priestranstvách, ktoré slúžia miestnej doprave a sú zaradené do siete miestnych komunikácií. „Do kontaktného formulára môžete nahlasovať Vami zistené závady na miestnych komunikáciách a chodníkoch na území mesta Nitry. Naša spoločnosť sa bude snažiť v čo možno najkratšom čase riešiť Vami nahlásené závady,“ informuje Nitrianska investičná. Nemôžeme však očakávať okamžitú nápravu. „Termín realizácie je závislý od spracovaného harmonogramu prác, finančných zdrojov, personálneho a technického vybavenia a od poveternostných podmienok,“ informuje Nitrianska investičná s.r.o. .

Nitrianska investičná spoločnosť v minulosti vznikla na pritiahnutie investorov do Nitry. Neskôr sa pretransformovala na mestskú stavebnú firmu, ktorá bude zabezpečovať menšie stavebné práce.

Formulár nájdete na stránke spoločnosti po kliknutí na TENTO odkaz.

Nahlasovanie výtlkov
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM