Tlačové správy

Retro diskoples v Šali roztočí kolotoč oldies hitov

Už dlho sa túžite obliecť do šialených 60-tych rokov? Nemáte sa kde poriadne vyblázniť na rock-n-roll? Alebo vám chýbajú staré dobré československé hity? Na 7. Retro diskoplese v Šali 17. februára 2018 sa vám splnia všetky želania!

Ilustračný obrázok k článku Retro diskoples v Šali roztočí kolotoč oldies hitov
19
Galéria
Zdroj: PR & Event agentúra Bon Žúr

Elvis Presley, Depeche Mode, Marilyn Monroe – títo, ale aj mnohí ďalší sa už stretli na Retro diskoplese v Šali. Fanúšikovia oldies všetkých vekových kategórií podľahli „horúčke sobotňajšej noci“ už 6-krát a tento rok sa chystajú znovu. Prichádzajú nielen z okolia Šale, ale aj z Nitry, Trnavy a Bratislavy. Retro diskoples sa skrátka stal jednou z atrakcií Šale, ktorú im závidia mnohí obyvatelia z ostatných kútov Slovenska.

17. februára 2018 sa bude konať už siedmy raz. Máte už rezervovaný stôl?

Aj v tejto plesovej sezóne sa na ňom vybláznia všetci milovníci starých dobrých hitov. V Dome kultúry v Šali bude 17.2.2018 od 19­.00 hrať hity 60/70/80/90-tych rokov obľúbený DJ Oli J.

Zlatú éru diskoték si nebudeme pripomínať len hudbou, účastníci plesu ju môžu oživiť aj svojimi kostýmami – na tomto plese sa fantázii medze skutočne nekladú. Tí, ktorí si vymyslia najoriginálnejší retro – outfit, budú odmenení špeciálnymi cenami v kategóriách „Najväčší disco šaman“, „Najväčšia disco kočka“ a „Najlepšia disco partička“.

Zdá sa, že nápaditosť fanúšikov plesu je nekonečná, takže sa už teraz tešíme na nové kreácie. Aj v roku 2018 je pripravený fotobox Selfiebot zdarma, ktorý ponúkne účastníkom neobmedzený počet vytlačených fotiek, ktoré si navyše hneď môžu aj poslať na mobil alebo Facebook.

Po prvýkrát sa konal Retro diskoples v Šali v roku 2012 a odvtedy jeho obľuba stále rastie. Ak teda máte chuť na túto výnimočnú oldies party, neváhajte a rezervujte si miesta. Kapacita sály v Dome kultúry je obmedzená a kto prv príde, ten prv melie. Alebo plesá. 7. Retro diskoples v Šali

Termín : v sobotu 17. februára 2018 o 19.00
Miesto : Estrádna sála Domu kultúry Šaľa

  • Hity 70/80/90 – tych rokov hrá DJ Oli J
  • Súťaž o najlepší retro – outfit
  • Fotokútik Selfiebot zdarma
  • Exkluzívne švédske stoly Romantik Dolná Streda
  • Tombola
  • Vstupné – 35 €
  • V cene je welcome drink, prípitok, večera vo forme švédskych stolov, kapustnica, ½ fl vína na osobu, nealko

Kontakt pre rezerváciu lístkov :0903 717 938
Ples pripravuje Event & PR agentúra Bon Žúr. OSLAVY • PLESY • FIREMNÉ AKCIE • SVADBY • DETSKÉ PARTY

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: PR & Event agentúra Bon Žúr
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM