Monika Földešiová Rôzne

Pýtať sa budete môcť aj online

Mesto sa chystá zaviesť plnú informatizáciu do chodu magistrátu, zahŕňať by mala aj internetové diskusie pre obyvateľov.

Čelní predstavitelia mesta Nitra chcú pravidelne a viac diskutovať s Nitranmi. K osobným stretnutiam v jednotlivých mestských častiach chce radnica pridať aj pravidelné online diskusie. Internetové diskusie sa budú konať vždy v prvú stredu v mesiaci, v rovnakom čase od 9. do 10. hodiny. Úvodná je na programe 6. apríla.
„Samotná diskusia bude prebiehať naživo, zástupcovia vedenia mesta Nitra budú odpovedať na otázky okamžite, po prijatí otázky do priečinku Online diskusie s vedením mesta Nitra, ktorý je zverejnený na www.nitra.sk. Samozrejme, reagovať sa bude iba na tie otázky, ktoré budú v súlade s Etickým kódexom diskusného fóra mesta Nitry,“ uvádza radnica v ozname na svojej webovej stránke. Prispievateľ do diskusie musí byť jednoznačne identifikovateľný. Neprípustné sú príspevky, ktoré sú v rozpore s dobrými mravmi, zakázané sú tiež vulgarizmy, osočovanie, rasové a národnostné invektívy.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM