Rastislav Búgel Kultúra

Pustite si toto VIDEO a ostanete paf: Famózne časozberné zábery zachytili aj známy kostolík!

Matúš Lašan s kamerou precestoval Slovensko a výsledok? Čarovné video najkrajších kútov našej krajiny zachytených formou časozberu. A neobišiel ani náš región. Veď si to pozrite, rozhodne to stojí za to.

Ilustračný obrázok k článku Pustite si toto VIDEO a ostanete paf: Famózne časozberné zábery zachytili aj známy kostolík!
Zdroj: YouTube.com

Video s názvom Somewhere in Slovakia 2 je pokračovaním krásneho časozberného videa Matúša Lašana, ktoré vydal začiatkom decembra 2014. Opäť sa jedná o malý, jednoduchý projekt časozberného videa z rôznych kútov Slovenska.

Pripravte sa na rýchly prelet cez naše najvyššie štíty, prechádzku po hrebeňoch národných parkov, pád do tých najhlbších roklín Slovenského raja ale taktiež na zaujímavé pohľady na naše krásne mestá. Upozorňujeme, že ukrátení pritom nebudete ani o zábery z nášho regiónu, konkrétne na Dražovský kostolík.

V takmer 150-tich sekundách Matúš ponúka divákovi zo Slovenska tak veľa, ako sa len dá a atmosféru videa ešte viac umocňuje hudobný podklad. Presvedčte sa o tom sami v našej videogalérii.

Zdroj: www.mlandscapes.sk

Pustite si toto VIDEO a ostanete paf: Famózne časozberné zábery zachytili aj zná
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM