Lucia Lauková Kultúra

Prvý májový víkend sa blíži: Prehľad podujatí, ktorými bude žiť Nitra!

Schyľuje sa k víkendu. Majte prehľad o akciách, na ktorých sa môžete zabaviť počas najbližších dní priamo v meste pod Zoborom.

Ilustračný obrázok k článku Prvý májový víkend sa blíži: Prehľad podujatí, ktorými bude žiť Nitra!
Zdroj: TASR

Koncert Nirvana rv. Unplugged

4. mája o 20.30 h, Music A Cafe

V piatok večer bude vyhradený pre všetkých fanúšikov Nirvany. Známe skladby príde zahrať revivalová kapela. Vstupné sú 3 eurá.

Never Seen Again Tour 2018

5. mája o 21.00 h, Frankie Rock Club

Na oslavu svojho tretieho štúdiového albumu Never Seen Again sa švédski heavymetalisti STARBLIND vracajú na Slovensko. Tento raz s ich novým spevákom, energickým Marcusom S. Olkerudom! Vstupné 5 eur.

Open air koncert

5. mája o 20.00 h, Irish Times Pub

V sobotu ožije Kupecká ulica koncertom kapely Gladiator. Na podujatí vystúpi aj Štefan Skrúcaný a Ludo Kuruc Band. Vstup je voľný .

Matičná stolnotenisová liga

5. mája od 9.00 h, Dom Matice slovenskej

V sobotu si v Dome Matice slovenskej na Dolnočermánskej v Nitre na svoje prídu hráči stolného tenisu. Prezentácia začína o 9.00 hodine.

Rozprávkové popoludnie

5. mája o 15.00 h, Bonbon Nitra

Rozprávkové popoludnie s Itchom Pčelárom a jeho kapelou. Predstavenie Sofie – o malom zvedavom dievčati, ktoré odkrýva tajomstvá života. Za každú kresbu, ktorú prinesiete do Bonbonu dostanú deti a ich mamičky pozornosť. V deň konania rozprávkového popoludia budú všetky kresby vystavené v kútiku, od 15.00 do 16.00 h.

Lord of the Strip

5. mája o 20.00 h, Mestská športová hala

Táto exhibícia prinesie na jedno pódium pánske tanečno-striptízové skupiny zo Slovenska, Česka a Maďarska. Lord of the Strip je projekt pre dámy, ktoré sa rady odreagujú a vychutnajú si pikantný umelecký tanec v podaní tých najpovolanejších a najlepších pánov v Európe. Moderátori BINĎO a Arnie. Vstupné 20, 30 a 45 eur.

Koncert Ficture

5. mája o 20.00 h, Hidepark

Ficture je sólo projekt Gábora Tokára, ktorý zaujímavo spája rôzne žánre elektronickej hudby (ambient, downtempo, dubstep, IDM alebo drum n bass). Od jeho debutu ‘Roads To Everywhere’ na nemeckom vydavateľstve Lemongrassmusic absolvoval niekoľko koncertov v rôznych častiach Európy, od festivalu Sziget po Nórsky Midnight Sun Festival. Vstupné 2 eur.

Jesus Christ Superstar

5. mája o 10.00 a o 18.00 h, Staré divadlo Karola Spišáka

Študentská produkcia rockovej opery, prináša v spracovaní T. Ricea a A. Lloyda Webbera príbeh o poslednom 11 týždni života Ježiša Krista od jeho príchodu do Jeruzalemu až po ukrižovanie prerozprávaný z perspektívy Judáša Iškariotského. V predstavení sa pod vedením P. Smolíka (réžia, dramaturgia), M. Štrbáka (hudobné naštudovanie), E. Záhorákovej (choreografia) a A. Čiernej (produkcia) predstavia súčasní i bývalí študenti Katedry hudby PF UKF v Nitre a ich hostia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM