Lucia Lauková Kultúra

Prvý februárový VÍKEND je tu: Tieto podujatia pod Zoborom si nenechajte ujsť

Víkend v Nitre bude bohatý na kultúru. Tešiť sa môžete na fašiangy, koncerty, ale aj športové udalosti.

Ilustračný obrázok k článku Prvý februárový VÍKEND je tu: Tieto podujatia pod Zoborom si nenechajte ujsť
Zdroj: Dnes24.sk

Hokejový zápas Nitra – Liptovský Mikuláš

2. februára o 18.00 h, Nitra Aréna – zimný štadión

Corgoni s v piatok zmerajú sily s hráčmi z Liptova. Tento duel bude mať výnimočný úvod. S hráčskou kariérou sa oficiálne rozlúči Juraj Štefanka.

Fašiangové stretnutie v Párovských Hájoch

2. februára o 18.00 h, Kultúrny dom Párovské Háje

V piatok sa bude hudba ozývať aj v kultúrnom dome v Párovských Hájoch. Do tanca zahrá DJ Martin Mada. Vstup je voľný, batôžková zábava.

Tiffany Oldies Party

2. februára od 20.00 h, Artin

Spomienková oldies na roky deväťdesiate a nitriansky discoklub Tiffany. Zahrá známy nitriansky DJ, ktorý v Tiffany pôsobil a u nás v ARTin je prvýkrát – Bidlo aka Dj AQUA. Vstupné 10 eur na osobu s rezerváciou stola, vstupné bez rezervácie stola 5 eur/osoba.

Koncert Robo Mikla a priatelia

2. februára o 20.30 h, Music A Cafe

Nitru navštívi spevák Robo Mikla, známy z účinkovania v speváckej súťaži. Vstupné na koncert je dobrovoľné.

Verejné korčuľovanie na Zimnom štadióne

2. až 4. februára, Zimný štadión – vedľajšia ľadová plocha

V piatok sa môžete korčuľovať od 14.30 do 16.00 h. V sobotu v čase od od 15.30 do 17.00 h a ak sa vám bude máliť, šancu obuť si korčule budete mať v nedeľu od 14.00 do 15.30 h.

Hidepark PLESK

3. februára od 19.00 h, Dom Matice slovenskej

Plesať sa bude aj v Dome Matice slovenskej v Nitre. Vstupenky je možné zakúpiť Pod Vŕškom – kníhkupectvo, antikvariát a libresso alebo na tel. číslach: +421 902 288 566 (rezervácie a vyzdvihnutie NR). Cena vstupenky 33 eur, v cene je zahrnuté celovečerná hostina, alko nápoje, nealko nápoje, muzika, tanečný workshop, bohatý program. Počet vstupeniek je obmedzený.

Fašiangové stretnutie na Klokočine

3. februára od 9.00 h, Mikovíniho ulica

Tešiť sa môžete na zabíjačku s predajom špecialít už od 9.00 hod rána. O príjemnú atmosféru sa od 13.30 h postarajú vystúpenia folklórnych skupín.

Bláznivé farebné fašiangy

3. februára od 15.00 h, OC Centro

Ich súčasťou budú tvorivé dielne pre najmenších, v rámci ktorých si budú môcť vyrobiť vlastné fašiangové masky. Nebude chýbať ani šašo, ktorý bude na potulkách Centrom vyrábať z balónov všakovaké zvieratká či kvety. Ktokoľvek, kto bude počas fašiangového popoludnia v nákupnom centre, sa bude môcť odfotiť a do pár minút odchádzať s originálnou fotografiou. Pripravené bude aj vtipné fotenie s rôznymi fašiangovými maskami a rekvizitami.

Dream Theater tribute show-Episonum + Wild People

3. februára o 20.30 h, Frankie Rock Club

Koncert venovaný americkej progressive-metalovej kapele DREAM THEATER v podaní novej nitrianskej skupiny EPISONUM. Po prvýkrát zaznie aj pár skladieb z vlastnej tvorby tejto mladej kapely. A nebudú chýbať ani známe rockové skladby od Bon Joviho, U2 atď v podaní WILD PEOPLE.

2. kolo INBL 5 km

4. februára od 10.00 h, Mestský park na Sihoti

V nedeľu zamieria športovci opäť do nitrianskeho mestského parku, kde sa bude konať v poradí 2. kolo Nitrianskej bežeckej ligy. Pretekárov čaká beh na 5 km.

Verejné korčuľovanie na Klokočine

4. februára, Hokejová hala Klokočina

Verejné korčuľovanie ponúkne v nedeľu aj Hokejová hala na Klokočine. Ľad si budete môcť užiť od 9.00 do 11.00 h a od 13.00 do 15.00 hodiny.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM