Rastislav Búgel Kultúra

Príďte sa zabaviť na Klokočinskú parádu!

Nitrianska komunitná nadácia oslavuje 9. júna 2012 od 13:00 v Nitre na Klokočine v Parku pod Borinou okrúhle 10. výročie svojej činnosti. Pestrý program je pripravený v spolupráci s podporenými organizáciami a aktívnymi ľuďmi, ktorí počas desiatich r

Rodičia, deti, mladí aj starší, ktorí sa chcú zabaviť, všetci sú vítaní. V pestrom programe si každý príde na svoje. V rámci Klokočinskej parády sa môžete tešiť na tanečné vystúpenia gymnastiek senioriek, tanečných skupín MEDHAUS, WINDOWS, Gizku Billíkovú a jej baletné predstavenie. V športovej časti sa vám predstavia Mladí filantropi so svojou Zumba párty, Summer bike jam – freestyle bicyklovanie, či športový aerobik z Gymnázia Golianova. Deti z nitrianskych základných škôl a detských domovov tiež predvedú svoje herecké, hudobné a recitačné talenty. Predstaví sa aj hiphoper Arogant v kontraste s Komorným Orchestrom Collegium Cantorum. Vrcholom programu bude kapela Wild people a country festival v podaní skupín Pengagi a Domovina.

Počas dňa je pre rodiny s deťmi pripravených desať hravých stanovíšť s množstvom zábavných úloh ako je dopravná výchova s policajným dôstojníkom, herecké etudy pre budúcich malých divadelníkov, tandemový bicykel, plážové športy alebo tajomný záhadný tunel. Ak stanovišťami detičky úspešne prejdú, čakajú ich skvelé odmeny.

Súťaží nikdy nie je dosť, preto aj každú hodinu na hlavnom pódiu môže každý návštevník získať ceny od Bazarmania.sk a Parfems.sk. Ratolesti sa môžu nechať pomaľovať na tvár, k dispozícii bude aj profesionálny fotograf, ktorý urobí rodinné fotografie ako pamiatku z tohto pekného dňa.

Okrem toho má podujatie aj charitatívny rozmer. Z každého zakúpeného piva Corgoň bude suma 0,50 € venovaná na zveľadenie Parku pod Borinou a kúpou tlieskajúcich ručičiek za 2 € môžu návštevníci podporiť samotnú nadáciu a s ňou spolupracujúce neziskové organizácie.

Zdroj: NKN

klokocinska_parada
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM