Rastislav Búgel Futbal

Príde FC Nitra o Clebera? Zlákať by ho chcel bratislavský Slovan!

Vedenie futbalového klubu Slovan Bratislava má naďalej záujem o služby útočníka FC Nitra Nascimenta Clebera Silvu, pričom o jeho prípadnom prestupe sa rozhodne do desiatich dní.

Ilustračný obrázok k článku Príde FC Nitra o Clebera? Zlákať by ho chcel bratislavský Slovan!
Foto: Rastislav Búgel

Tréner „belasých“ Jozef Valovič však súčasne uviedol, že transfer brazílskeho útočníka momentálne brzdí aj počet legionárov v kádri Slovana.

„O príchode Clebera sa uvažovalo a uvažuje sa aj ďalej, pretože je to veľmi kvalitný futbalista. Jediným problémom je fakt, že momentálne máme šesť cudzincov respektíve hráčov z krajín mimo Európskej únie. Bolo by preto dobré, aby sa počet legionárov stabilizoval na tomto čísle. Nemá totiž význam navršovať stav cudzincov, keď v slovenskej lige môžu hrať maximálne piati. Čo sa týka Clebera, tak verím, že sa to dorieši v priebehu desiatich dní,“ uviedol kouč belasých Valovič.

Rokovania s Nitrou

Cleber pôsobí v tíme trápiacej sa Nitry už druhú sezónu. Počas tohto obdobia odohral 50 ligových stretnutí a zaznamenal 15 gólov z toho päť na jeseň. „Už pred koncom minulého roku sme s týmto hráčom boli v kontakte. Môžem prezradiť, že sme sa predbežne dohodli na nejakých podmienkach. Samozrejme ešte musíme rokovať s Nitrou a záleží aj na tom, či od nás nejakí hráči odídu. Ak náš záujem bude pokračovať, tak by sme toto celé doriešili ešte do odjazdu na sústredenie do Vysokých Tatier,“ skonštatoval generálny riaditeľ Slovana Petr Kašpar.

Nascimento Cleber Silva
21
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM