Lucia Lauková Rôzne

Pri Nitre sa zíde vyše 120 kamiónov: Nebude chýbať spanilá jazda a svetelná šou

Pri Nitre sa bude konať zraz kamiónov. Kapacita sa oproti predošlému ročníku rozrástla viac ako 3-násobne. Spanilá jazda bude prechádzať aj cez Nitru.

Ilustračný obrázok k článku Pri Nitre sa zíde vyše 120 kamiónov: Nebude chýbať spanilá jazda a svetelná šou
Foto: Rastislav Búgel

Truck zraz Nitra má svoje druhé pokračovanie. Účasť oproti minulému ročníku však bude rekordná. Zatiaľ čo pred rokom predvádzalo veľkú šou asi 30 kamiónov, tento rok ich bude viac ako 120.

Zraz kamiónov sa bude konať od 25. do 27. augusta v obci Cabaj-Čápor. „Môžete sa tešiť na vyše 120 vyšperkovaných vozidiel takmer z celého Slovenska,“ uvádzajú organizátori.

Trasa spanilej jazdy

Súčasťou bude spanilá jazda, ktorej sa zúčastní viac ako 100 kamiónov s policajným doprovodom. Ťahače vyštartujú na spanilú jazdu v sobotu 26.8. o 11.00 ho­dine prejdú asi 50 kilometrov. Z Cabaj-Čápora prejdú cez Nitru, Lužianky, Zbehy, Čakajovce späť do Nitry cez Triedu Andreja Hlinku, Univerzitný most do Ivanky pri Nitre cez Mojmírovce a Svätopukvo do Cabaj-Čápora.

Sprievodný program

Od 13.00 do 17.00 budú prebiehať súťaže ako váľanie pneumatík, namotávanie gurtní či ťahanie ťahača, do ktorých sa budú môcť zapojiť vodiči ale aj návštevníci zrazu. Od 18.00 bude prebiehať vyhodnotenie vozidiel a odovzdávanie cien. Od 19.00 do 20.00 bude pripravená tombola, po ktorej účastníkov zabaví živá hudba a svetelná šou ťahačov.

Vstupné na akciu sa neplatí. Pre deti budú pripravené atrakcie, ako skákací hrad či trampolíny. Nebude chýbať živá hudba a občerstvenie, ktoré bude zaistené prostredníctvom bufetov a salašu. Pripravené sú súťaže, odmeny a darčeky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM